28 Haziran 2009 Pazar Ankara Buluşması

Başlatan G60, 14 Haziran 2009, 23:05:05

« önceki - sonraki »

G60

Evet dükkanın önündeydi kırmızı. Ne işi var bilmiyorum ama, satılık diyorlardı dükkanda da.

Zonguldaktaki yeşil evet o. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G.T.I

Bu sefer bende aranızda olacağım kısmetse :D küçücük ufacık bi kardeşim var onla birlikte gelicez :t

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SPoRTeXHauST

yolda gelirken, bende gideyim Ankaraya diyodum ama 28 Haziran da konser var. Bidahaki Ankara buluşmasına artık  :tavazn:
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

cemal arslan

hımmmm

eğer bir aksilik olmaz ise bizde katılmak isteriz
biz 3 kişiyiz ....  :tamamdir

ahmet yalçın
cemal arslan
tayfun gündoğdu

yalnız ufak bir sorun var bizim aracımız yok ....bizi alacak birileri var mı ???  :sevgi:

mserkanorhan

Bu buluşmanın Ankarada olmasını çok istiyordum.Ama buluşmanın olacağı zaman şehir dışında olacam.Birdahaki sefere golf ve ben orda olacaz....Hepinize şimdiden iyi iğlenceler fotoğraf çekip sitede yayınlamayı unutmayın bakalım neler yapacaksınız :)

lostys

yau istanbul bulusmasından önce ve sonra ah ankara vah ankara diyen bi sürü kişi vardı yanlış hatırlamıyosam, nooldu onlara ?

panik

harbiden şaka maka ben bişey anlamadım, kim geliyo? kim gelmiyo? mangal var mı? kız arkadaşlar, kardeşler de gelebiliyo mu?

cemal arslan

filizbilgisayar2006

ayın 27 sinde sınav var arama bende  28 inşallah araç biterse bende gelirim  orada malgal felan yapılacakmı birşeyler getirilecekmi ne olacak bu işleri organize eden arkadaşımız kim yolu felan nasıl bulacagız ben ilkokulu zor bitirdim sonra ankarada felan kaybolurum

Azmi Taylan ULUOCAK

bir aksilik cikmazsa ben de Scirocco ile geliyorum.

G60

Alıntı yapılan: ghost_wolf - 17 Haziran 2009, 09:39:28
bizi alack bir vw seven yok mu ?  :sevgi:
Çok erken gelmezseniz alabilirim ben. :D

Mangal olmayacak, isteyenlerle karting yaptıktan sonra akşam yemeğine bir yerlere gidilebilir orada konuşulup. Maksat bir araya gelmek.

CeM öZeR

Alıntı yapılan: 06GH877 - 16 Haziran 2009, 19:49:45
Bu sefer bende aranızda olacağım kısmetse :D küçücük ufacık bi kardeşim var onla birlikte gelicez :t
Abi bi bakıyımda ayarlayabilirsem bende geliyim bide Ankarada beraber boy gösterelim.  :halazn:  >:D

cemal arslan

Alıntı yapılan: G60 - 17 Haziran 2009, 11:00:27
Çok erken gelmezseniz alabilirim ben. :D

Mangal olmayacak, isteyenlerle karting yaptıktan sonra akşam yemeğine bir yerlere gidilebilir orada konuşulup. Maksat bir araya gelmek.
tamamdır...533 746 07 56 cebim