07 Haziran 2009 İstanbul Buluşması Fotoğraf ve Yorumları

Başlatan SPoRTeXHauST, 07 Haziran 2009, 19:00:51

« önceki - sonraki »

TuningLINE

Herkesi tebrik ederim arkadaşlar. Güzel bir buluşma olmuş. Aranızda bulunmayı çok isterdim ama yıllık izinimin bir kısmını o tarihte kullandığım için aranızda bulunamadım. İnşallah bir daha ki sefere... ;)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

cabrio63

buluşma süper olmuş gerçekten  :tamamdir  :sevgi: bi de keşke arabaların fotolarını daha güzel çekebilseymişsiniz daha görünür bi mekanda.tabii mangalı görünce kimse nereye park ettiğine bile bakmamış :D

sharkhunter

Arkadaşlar fotolar tr tuning dergisine ulaştı.kendileri bizden bir alt yazı istiyor.kac araba kac kişi oldu buluşma, sitede kaç kişi üye var ve birazda tanıtım osman yada kim yazacaksa lütfen yazsın yada burda yazı örneği oluşturalım ve ben yollayayaım kısmetse temmuza baskıda saygılarımla

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Selçuk abinin arabada aynı sayıda yer alıcak sanırım, parselledik Trtuningi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sharkhunter

önemli olan arabalar be kardeşim:)) vaalla ozi benle başladı devam edecek yeni süprizlerim olacak bakalım:)))yazın yazıyıda ulaştırayım:)

OffLineR

OffLineR

Tanıtımı en iyi Osman veya Erdem yazar diye düşünüyorum.
Bir el atarlar. :D

G60

Kaç araba ve kaç kişi vardı ki. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SPoRTeXHauST

Alıntı yapılan: OffLineR - 16 Haziran 2009, 19:31:48
Tanıtımı en iyi Osman veya Erdem yazar diye düşünüyorum.
Bir el atarlar. :D

Benim faaliyetlerimi bu adam beğenmiyo abi, o yazsın.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."