Number one Got Back...

Başlatan Mk1GTI, 05 Mayıs 2009, 22:43:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mk1GTI

Dünyada sanırım mk1 inki kadar güzel arkası olan bir araç yoktur.... Şu güzellik bir bayanı bile kıskandırır eminim :)

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

oguz oktay

maşallah cok guzel araclar

cabrio63

erşan tam 46 lık yorumlar bunlar ;D

mördak

kırmızılar ve westham plakalı cok fena

golf-line2

karının kalcalısı dememişler boşuna >:D

GolfMk1Cabrio

Kesinlikle en güzel arkalı arabalar en alttaki ve en üstteki kısa stoplulara bayıldım :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: cabrio63 - 06 Mayıs 2009, 00:07:22
erşan tam 46 lık yorumlar bunlar ;D

Cihan 46. madde sabit bizde zaten 47. ve 48. maddelere yaklaşmaya başladık artık :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Mete35MkII

şahanelerr yaa insanın canı çekio
,...,,,

filizbilgisayar2006

ben arabamın altına saçtan 2 3 cm lik parça koyduracaktım ama bunları gördükten sonra vazgeçtim
sizce aracın arkasına ve yanlarına saç koydurayım mı 2 3 cm lik etek gibi olsun sizce yakışırmı

Mk1GTI

Alıntı yapılan: filizbilgisayar2006 - 21 Mayıs 2009, 15:00:42
ben arabamın altına saçtan 2 3 cm lik parça koyduracaktım ama bunları gördükten sonra vazgeçtim
sizce aracın arkasına ve yanlarına saç koydurayım mı 2 3 cm lik etek gibi olsun sizce yakışırmı

Hayır.

taha_jetta80

Mk1GTI

Bunlarda bizimkilerin popoları varmı onlardan aşağı kalır yanları :P

mördak

bayaa asagı kalıyo bızımkıler :)