Araçıma isim arıyorum isim önerilerinizi bekliyorum

Başlatan filizbilgisayar2006, 06 Haziran 2009, 12:04:37

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

filizbilgisayar2006

slm arkadaşlar araçım çıkacak yakında hepiniz biliyorsunuz ama tabii bu araca bir isim bulmak lazım bu isim neler olabilir   :sevgi:

ccc_mk1

panik

Mk1GTI

Alıntı yapılan: panik - 06 Haziran 2009, 17:17:22
greja....
gri ejderha.... hehe

Haşin Çağlar hemen vahşi bir mistik hayvan adı taktı bile ama bizim şirin ve karizma görünüşlü araçlarımıza çok ağır be patron :)

Yoghurt
Maverick
Cédric
Cismic
Bunlar tescillendi :P

Hımmmm ne olur acaba ya!!! Ama en iyisi sen kendin koy sevdiğin birşeyinkini...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

filizbilgisayar2006

abi sizler mk1 in profesyönelisiniz sizler bulacaksınız bizler yaşatacagız

panik

hrrrrr...
ama bi dakka vazgeçtim, google'da ARAtınca yunancada tamir anlamına gelen bi kelimeymiş benim önerim, allah muhafaza...
bugs bunny diyelim o zaman, hem o da renk olarak uyumlu...

filizbilgisayar2006

çok çoçukça oldu olmaz birazcık resmide olsun canım hemşerim valla sende hep işin espirisindesin tamam bir kerede mesleğini icra etme  :sevgi:

filizbilgisayar2006

Mk1GTI

Sen şimdiden bi liste yap sonra aracın bi bitsin çek bi aracını kapının önüne demle çayını hem bak hem çayını yudumla gönlüne hoş geleni koyarsın...

Yav bi uçan kaz diye çocukluğumuzda bi çizgi film vardı ordaki karakterin adı neydi yahu hımmmmmmmmmmm ?????????.. Buldum Nels Nels :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

hayırlısı bakalım, mesleğimiz de komedyenlik mi oldu? helal olsun patron (gücenmedim, espiri yapıyorum)
ama bugs bunny konusunda da ciddiydim, hem bunny filan, playboy göndermesi de var...

filizbilgisayar2006

white quattro

quattro

Mk1GTI

Bakıyorumda herkez çizgi film kahramanlarından gidiyor... Sanırım biz hala çocuğuz... :) Yaş kim kemal kim demi...

white quattro

quattro