bunu yapabilecek var mıı...

Başlatan erdem2179, 02 Haziran 2009, 20:19:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

Mk3 gti

oguz oktay

cemdermen

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

OffLineR

Ben eski lastiklerimle 2 çekerle yapıydum bunu.
Gelsin o şekilde yapsın becerebiliyorsa.
4 çekerle ben de yaparım bunu.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

bunlar basit seyler abi biraz adamın içinde adranalin duygusu olan her türlü yapar onun 4 cekerle yanlayarak girdigi yere ben 2 cekerle girerim

nefret35

ken block deil mi o ? :o
normal deil o arkadaş zaten şaşırmış

erdem2179

tebrikler yapanlara o zaman yalnız sadece yanlamıyor...en ufak bi hata ya denize yada raylara yada.....
Mk3 gti

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

erdem2179

2 çekerle bunları yapacak kişinin alnından öperim ben 2 tekerle ancak el freniyle kıç atarsın sonra toplayamazsın bunu 2 çekerle ancak bmw 3,25 3,30, ve arkadan çekişli benzerleri yapabilir...
Mk3 gti

panik

yess, ben de yaparım, yazdan sonra cédric de yapar...

Mk1GTI

Alıntı yapılan: erdem2179 - 03 Haziran 2009, 13:48:22
2 çekerle bunları yapacak kişinin alnından öperim ben 2 tekerle ancak el freniyle kıç atarsın sonra toplayamazsın bunu 2 çekerle ancak bmw 3,25 3,30, ve arkadan çekişli benzerleri yapabilir...

Ya boş işler bunlar biz anahtarları böyle amatörlere bıraktık onlarda 500-600PS lik 4X4 araçlarla yapıyolar.. :D :D :D

Bu bir tanıtım yada reklam çekimi hali ilede tek çekimde yapılmıyorlar. Belki 10 larca sahnelerden oluşuyor.. Her yapılacak hareket defalarca yineleniyor ve en güzel sahne ana movie ekleniyor... O yüzden gözünüzde fazla büyütmeyin.. Her sahne için aracın ayarları değişiyor yada birkaç farklı ayarlı araç kullanılıyor... Zaten farkedildiği gibi heryer lastik izi..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

erdem2179

doğru söylüyosun ben yaparım diyenler vardıda :)
Mk3 gti

escocem

nette tüm ayrıntıları var defalarca kameralar uçuyor aracın üzerinden su iki lastikli araca dokunuyor dönerken,yine bir yerde aracın arkayı parçalıyor vb vb..4çeker araçla bu hareketler kolay o bir gerçek fakat gözüktüğü kadarda değil malesef :)