Golf4.de bulusmasinndan resimler(24.05.09)

Başlatan c3t1n, 28 Mayıs 2009, 15:19:28

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

devran

yellow_driver

Alıntı yapılan: c3t1n - 30 Mayıs 2009, 11:22:43
onlari cogu kisi kendileri yapiyorlar ;)
nasıl? ne malzeme kullanıyorlar? nereden bulabilirim? :-\

c3t1n

Alıntı yapılan: yellow_driver - 30 Mayıs 2009, 21:55:02
      nasıl? ne malzeme kullanıyorlar? nereden bulabilirim? :-\

abi hic GFK(türkcede ismi ne bilmiyorum) yaptinmi...ama yapilisi hemen hemen ayni sadece carbonu iyi oturtucaksin ynai cizgiler düzgün durmasi lagzim...en sonda renksiz boya atiyorsun üstünde parlasin diye bukadar...lagzim olan seyler...
- karbon doku
- epoxi e45l
- fircalar
- kase
- aids eldiveni ellerin yapismasin diye ;)

bu yukardaki set 35€ ve ancak aynalarin kapaklarina yeter...

burda resimlerle anlatiyor nasil yapildini yanliz almanca türkceden simdik bulamadim...
http://www.hp-textiles.com/arbeitsanleitungen/aa_Carbonbeschichtung.pdf

burdanda ben aldim bi set denemek icin
http://www.carbon-decker.de

eski scooterimde yapmistik ufak parcalar baya iyi olduydu ;) resim yok ne yazikki

devran

bunalrdan alıp bızde yapsak ufak parclara guzel olur...dıkız aynaları kapı tutamakları felan

devran

bunu ısı tabancasıylamı yapıstırıyolar yanı ısıtıp .çekerek yapıstıyolar değilmi ?

c3t1n

yok senin dedigin normal film(cam filmi gibi mesela) bu esas karbon yani yaris arabalrindaki kullanilan madde...
ilk linktedi resimlere bakrasan anliyorsun zaten...epoxilen karbonu dikiz aynalarina yapistiriyorlar...

devran

pekı bunlar nasıl yapıstırılıyo ? ayrıca carbon hafıfletır bu parcanın ustune kaplama degılmı ? yarış araclarında parcalar direk carbondan uretılmıyomu ?

OffLineR

Carbon fiberden üretiliyor o parçalar devranım.
Bu sadece görsel amaçlı carbon kaplama.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

c3t1n

Alıntı yapılan: OffLineR - 01 Haziran 2009, 19:30:22
Carbon fiberden üretiliyor o parçalar devranım.
Bu sadece görsel amaçlı carbon kaplama.

aynen

epoxi hartz deniyor bizim burda...onu "härter"le karistiriyorsun karbonu yapsitiriyorsun en sonundada renksiz boya atiyorsun parlamasi icin okadar..

TuningLINE

Sağolasın paylaşımın için ama sen bizi öldürecen :)
Maşallah hiç bir buluşmadanda geri kalmıyorsun :tamamdir

bunu çok beğendim
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

c3t1n

Mk1GTI

Ah bi bulsam şu karbon kaplama kitlerini çok güzel bir proje çıkartıcamda... Var olanı soruyoz fiyatta uçuyolar.. Yok olana soruyoz yakında gelcek diyolar... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 02 Haziran 2009, 19:05:20
Ah bi bulsam şu karbon kaplama kitlerini çok güzel bir proje çıkartıcamda... Var olanı soruyoz fiyatta uçuyolar.. Yok olana soruyoz yakında gelcek diyolar... :)
Nereye yapıcan Carbon  :)
ob ein leben nach dem cabrio ist ???