Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi A4 1.8TQ // white quattro™ ((SATILDI)) - Sayfa 4

Audi A4 1.8TQ // white quattro™ ((SATILDI))

Başlatan white quattro, 17 Nisan 2009, 21:46:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

BMW REPLICA düşünüyorum... maddi durumum el verirse bu işi kısa sürede tamamlarım inş...
quattro

ÜRENCİK

GÜZEL OLMUŞ İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH...ama şu plakalığıda değiştir derim ben eğer yazılarıda değiştireceksen..
VOLKSWAGEN'e tercih edilebilecek tek otomobil yine bir VOLKSWAGEN'dir.

ModiMarket

Hani derler ya başlamak bitirmenin yarısıdır diye, bi ucundan başlamışsın hepsi gelir bi şekilde. Uygulanacaklar listene baktım ve bende herkes gibi hepsinden önce Jant&Lastik konusu ile ilgilenmen taraftarıyım, bence aracı farklı gösteren kesinlikle en başta jantlarıdır. Jant konusunda çok kollu düz vw jantı var onu tercih edebilirsin ama bu iş birazda zevk meselesi. Listede tamponların plastik kısımları ile kapı çıtalarını gövde renginde boyamak yazmıyordu, bence bunuda yaptırmalısın kesinlikle aracında bir bütünlük sağlayacaktır. Plakalıklarda kötü duruyor, App plaka düşünüyorsun galiba, onları yaptırdığın zaman plakalıksız kullan derim Baştada belirttiğim gibi diğer isteklerinde zamanla olur zaten...

Kazasız belasız iyi günlerde kullanman dileğiyle...

white quattro

Alıntı yapılan: ÜRENCİK - 27 Mayıs 2009, 23:20:56
GÜZEL OLMUŞ İYİ GÜNLERDE KULLAN İNŞALLAH...ama şu plakalığıda değiştir derim ben eğer yazılarıda değiştireceksen..

Haziran 15 te listedeki ufak tefek şeyler günyüzüne çıkacak... Gel Haz.15 GELLLL  ;D
quattro

white quattro

quattro

white quattro

benim arabanın yanında yatan kedicik yaklaşık 600 HP... :)
quattro

burak_37

white quattro

quattro

white quattro

Ufak bi değişiklik... Nasıl olmuş????   ???

quattro

burak_37

beğenmedim :o orjinali kalsa ne olur  :(

white quattro

paraya kıydık  biras  ='(  ama değdiğine inanıyorum

en azından o kötü görütüsünden kurtuldu plakalarım 

quattro

GolfMk1Diesel

çok güzel olmuş çok harika olmuş keşke logo iptali yapsaydın daha iyi olurdu ama böyede çok spr :tamamdir :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

cesimoglu