orjinal teyp güvenlik kodunu nerden bulabilirim?

Başlatan dave123, 25 Mayıs 2009, 14:12:40

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dave123

arkadaşlar bu aralar forumu sıkça ziyaret ediyorum, dertler çok bende...

haftasonu tamir için gittiğimde usta akü kutup başını söktü taktı, teyp güvenlik kodu istiyor artık.
ben alırken eski sahibinden almamışım kodu, onu nasıl nerden öğrenebilirim?

iyi forumlar

cemele

Gecmis olsun,

Daha once de burda buna benzer bir mesaj okumustum. Serviste aracin sase numarasini girerek olayi cozmusler seklinde bir yaziydi.

Alıntı yapılan: dave123 - 25 Mayıs 2009, 14:12:40
arkadaşlar bu aralar forumu sıkça ziyaret ediyorum, dertler çok bende...

haftasonu tamir için gittiğimde usta akü kutup başını söktü taktı, teyp güvenlik kodu istiyor artık.
ben alırken eski sahibinden almamışım kodu, onu nasıl nerden öğrenebilirim?

iyi forumlar

dave123

bende arattım ona benzer bişey vardı ama teyp de chip varmış sanırım onu mu değiştirmek gerekiyormuş ne... yetkili servise gitmekten daha pratik bir çözüm yok mu acaba?

cemele

Pratik cozum vallahi bilmiyorum rcd200 ler calindigi zaman sifre olmadan calistirabilirlermi bende onu aklimdan geciriyordum. Teyb in sagında solunda yokmu. Bende orjinal kaset calar beta olan teyp vardi simdi evde duruyor bende onun sifresini bilmiyorum ama uzerinde etiketli 4 haneli rakamlar var herhalde onlardir.

ydnbngl

Kullanma klavuzunun ilk sayfasında bir sticker üzerinde olması lazım.

revelation

teyp i sökün ve üzerinde 4 haneli rakamlara bakın..**** eğer yok ise kullanma kılavuzunun en son sayfasına bakın. bazı araçların kılavuzunda ilk sayfalarda olabilir. Eğer kılavuz da yoksa servislerde şasi numarısına bakmadan sadece 150 TL karşılığında bu durumu çözerler. :S

nakres

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

white quattro

vallaha yaaa " cd çalarlı teyp al daha ii"  :tamamdir
quattro

CeM öZeR

Teyp kodu alma Kayseri yetkili servisinde 35 tl'dir ama diğer yetkili servislerde ne durumdadır bilemiyorum.

devran

abı bu cok sakat bısey unutup kutup basını soksek ne halt etcez ...bızde de orj. beta teyp var bende sıfreyı bılmıyom  :(

CeM öZeR

Alıntı yapılan: devran - 26 Mayıs 2009, 13:25:56
abı bu cok sakat bısey unutup kutup basını soksek ne halt etcez ...bızde de orj. beta teyp var bende sıfreyı bılmıyom  :(
Yetkili servisde kod alındıktan sonra bi yere not edilirse bi problem olacağını sanmıyorum. :)

devran

servıs sımdi kım bılır bı kıydırık kod ıcın nekadar ıster :D

dave123

haftasonu gidip ben öğreneceğim mecburen, radyosuz da olmuyor.

alpergndz

arkadaşlar aküyü değiştireceğimiz zaman eskiyen aküyü sökmeden yanına bi akü daha koysak ve eski aküden bağlantı kablolarıyla aktarma yapsak ve aradan da eski aküyü çıkarıp kutupları bağlasak olmaz mı?  ::)