Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım. - Sayfa 31

Lütfen Tüm Üyeler Okusun ve Yazsın kendimizi tanıtalım.

Başlatan METiN, 20 Nisan 2007, 11:37:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

avok

Adım Orkun doğma büyüme İzmirliyim. 3 senedir serbest avukatlık yapıyorum, yaş da 27, yaklaşık 2 aydır elimden geldiğince formu takip etmeye çalışıyorum, aracı alalı da 2 ay oldu zaten, bilgi ve tecrübelerini aktaran tüm arkadaşlardan allah razı olsun :tamamdir

kmnst

selam tanıyanlar tanır ben tufan 87 dogumluyum gonülden bir mk1 ciyim bakırköy dogumluyum kocaelinde yaşıyorum özelbir limanda genelkargo ticaret bölümünde çalışıyorum.

Han

:tavkiss:
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

Kayan

Herekse slmlar

Mehmed Said // İstanbul //Endüstri mühendisiyim Ülker de çalışıyorum 27 yaşındayım

MK IV alalı 4 ay oldu ve hastası olmaya başladım

siteye katkısı olan herkese teşekkür ederim.
<< plaka 32 ama içindeki 34 canlar >>

cemdermen

Merhaba,
ben Bora, edirneliyim fakat istanbulda ikamet ediyorum...Bilgisayar muhendisiyim...yaş 24...
aracım 2006 9n3 :saygılar
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

vw6n

OffLineR

İstanbul'da nerde çalışıyorsun Bora :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

hadic

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım.adım hüseyin  yaş 30/ Tekirdağ

mayham85

slm millet. başka forumlardan tanıyanlar vardır. adanalıyım eskişehirde okuyorum.
isim: yunus emre şimşek
meslek: öğrenci
araç: 2008 passat tsi com. 2001 1,8 20V toledo

nicolaiso

Selam vw ailesi diyorum... İSMAİL POLAT  1984 dogumluyum  mobilya beyaz eşya pc vs üzerine magazamız var modifiye delisiyim diyebilirim beyaz transporterım var modlamaya devam ediyorum ... tuningcadde sitesinin adminiyim insallah etkinliklerinizde görüşmek üzere diyorum saygılarımla...

strtdriven

ismail bende hoşgeldin diyorum
tuning dedin mi benim için akan sular durur :)

Bab VerLoren

CeM öZeR

İsmail Cem ÖZER , 21 yaşındayım Mersin/Erdemli doğumluyum Kayseride ikamet etmekteyim. :)

GolfMk1Diesel

adım birkan 9.sınıf a gidiyorum teknisyen olmak istiyorum istanbulda yaşıyorum ve inşallah mk1 sahibi olmak istiyorum (babam bitane almak istiyo ama imkanlar el vermiyo)....... (allah herkesin gönlüne göre araç versin hayırlı forumlar)...
Kılıçoğlu Garage.