Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması - Sayfa 20

07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması

Başlatan OffLineR, 29 Nisan 2009, 15:02:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemele

pepe; tatli gelmese selam vermiyeceksin herhalde >:(

Alıntı yapılan: pepe - 18 Mayıs 2009, 22:34:17
  üstadım sen tatlı felan deyince bende biraz düşkünümdür boğazıma hoşmelim felan yerim yanii o yüzden dedim ..

mcsahan

6 haziranda istanbul dışında olacağım.  7 haziranda döneceğim ama buluşmanın tamamına yetişmem zor görünüyor. az ihtimal de olsa öğleden sonra 1-2 saat kadar sizlerle olmaya çalışacağım

vw6n

Alıntı yapılan: mcsahan - 19 Mayıs 2009, 18:59:29
6 haziranda istanbul dışında olacağım.  7 haziranda döneceğim ama buluşmanın tamamına yetişmem zor görünüyor. az ihtimal de olsa öğleden sonra 1-2 saat kadar sizlerle olmaya çalışacağım
Yapma abiyaaa :-[

vw6n

Evet arkadaşlar Mete abi geç geleceğinden bize birtane daha mangal lazım bende böyle bişey var getirebilecekler varsa iyi olur.

Ben MK2'mi keserim orda mangal yaparız diyen varmı :D

vw6n

Erken gelmek isteyenler varsa belirtirse iyi olur ben erken gelebilirim kahvaltımızı yaparız erken gelenlerle melemen falan ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Alıntı yapılan: vw6n - 19 Mayıs 2009, 22:27:42

Ulan biz bitarafımızı yırtıyoruz bu jant için herifin taktığı yere bak  :bekleriz: :bekleriz:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lostys

hmm.. abdullah abi mangalım var ama ufak ya, anca aile tarzı. dikdörtgenler var ya. sanırım 2 tane. olursa ikisini kapar getiririm...

golf-line2

Alıntı yapılan: vw6n - 19 Mayıs 2009, 22:27:42

Ben MK2'mi keserim orda mangal yaparız diyen varmı :D

ben arabama kıyamam sen kes 6n'ini >:D

MK2 GTİ

beykozlu ve vw  sever olarak yapabılecegım bır sey varsa ılgılenırım arkadaslar  mekana  yakın ıyı bır kasap tanıyorum etler ıcın yardımcı olur ayrıca kaymakdonduranın ıcerı gırıs ucretı var dıye bılıyordum 7 ytl aracla alıyorlardı bu durumu  da konustunuzmu
1982 MK1 EG GTİ
1986 MK2 EV GTİ
1983 MK1 DX GTİ 1994 MK3 ABF GTİ MY LİFE GOLF GTİ

cemdermen

kaymakdondurana şimdi telefon ettim...arabayla giriş ücreti 8 TL alıyorlar, gün boyu park imkanı var.
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

pepe

Alıntı yapılan: vw6n - 20 Mayıs 2009, 00:07:15
Erken gelmek isteyenler varsa belirtirse iyi olur ben erken gelebilirim kahvaltımızı yaparız erken gelenlerle melemen falan ;)
melemen de sabah sabah yenmez be ustaaa