KULE GERGİSİ ARANIYOR

Başlatan filizbilgisayar2006, 16 Mayıs 2009, 11:51:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

filizbilgisayar2006

Arkadaşlar 1982 model mk1 için kule gergisi arıyorum hesaplı satacak arkadaş varsa  cevaplarınız bekliyorum

Mk1GTI

Ben ölçüleri çıkardım bitek sanayiye gidip imal etmesi kaldı.. Hafta sonundan sonra gidicem alt ve üst gergi yapıcaz.. Sana masrafını söylerim ok dersen 1 takımda sana yaparız...

Üst gergi bundan olacak...

Alt gergi bu..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

sismic

resim üzerinden ayrıntılı ölçüleri yayınlayabilirmisin ?

GolfMk1Cabrio

Ersan abi benim kule gergisi hiçte buna benzmiyor  ???
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Alıntı yapılan: gokhanficici - 16 Mayıs 2009, 20:26:45
Ersan abi benim kule gergisi hiçte buna benzmiyor  ???

Üreticiden üreticiye değişik tiplerde varlar gökhan...  Ayarlısı var ayarsızı var esnemelisi var sabiti var..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

escocem

zamanım yok olsa bu işi çok güzel yapacak bir arkadaşım var fakat suan için malesef.belki ilerde yıllık izin feln kullandığımda şimdikini değiştirmeyi düşünürsem yaparız bir şeyler.

GolfMk1Cabrio

Peki Cabriolara toplam olarak kaç adet gergi takılıyor 1 ön amortisman üstü 2 arka amortisman üstü 3 4 vs ... yoksa sadece 2 adet mi ? ? ?

Mk1GTI

Öne 2 tane takılması yeterli...

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 18 Mayıs 2009, 21:30:42
Öne 2 tane takılması yeterli...
Öne 2 adet  ??? Peki 1,sini biliyorumda alta  takılan nereye ve çok fazla fark yapıyormu foto ekleyebilirmisin ersan abi :tamamdir

Mk1GTI

Vah vah gökhan kardeşim sen daha genç yaşta gözlerinden olmuşun yahu... Alt gergi resmi diye var yukarda görmüyomusun... Salıncak ların orda kırmızı bir parça iyi bak :D

Mk1GTI