Yaz geliyor... Araba müzikleri için öneriler başlasın artık :)

Başlatan freegane, 22 Nisan 2009, 16:20:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

dangerfield

can seçimlerin mukemmel. birçoğu nezamandır ardığım şarkılardı. teşekkürler bro.

dangerfield

simsic sanada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
beyler bunlar nezamandır aradığım şarkılar. anca fenomen, fg ve power fm de duyuyordum indirmek asla nasip olamıyordu. size nekadar teşekkür etsem azdır sanırım.

nefret35

Alıntı yapılan: dangerfield - 04 Mayıs 2009, 06:10:20
can seçimlerin mukemmel. birçoğu nezamandır ardığım şarkılardı. teşekkürler bro.
ne demek yardımcı olabildiysem.  :tamamdir

sismic

Alıntı yapılan: dangerfield - 04 Mayıs 2009, 06:24:49
simsic sanada ayrıca teşekkür etmek istiyorum.
beyler bunlar nezamandır aradığım şarkılar. anca fenomen, fg ve power fm de duyuyordum indirmek asla nasip olamıyordu. size nekadar teşekkür etsem azdır sanırım.

benim arşiv geniş... abartmak istemedim ama listeyi uzatabilirim :D

dangerfield

hepimizin "arşiv" i geniş. yukardakiler hakikaten son 1 yılın favori şarkıları. hatta bazıları listelerde daha yeni yeni yükseliyor. he ama diyosanki 2009 yazında sağda solda dinleyeceğiniz daha çok şarkı var elimde. ozaman elinden geleni ardına koyma :D

sismic

Alıntı yapılan: dangerfield - 05 Mayıs 2009, 04:13:55
hepimizin "arşiv" i geniş. yukardakiler hakikaten son 1 yılın favori şarkıları. hatta bazıları listelerde daha yeni yeni yükseliyor. he ama diyosanki 2009 yazında sağda solda dinleyeceğiniz daha çok şarkı var elimde. ozaman elinden geleni ardına koyma :D

hallederiz ;) zaten tesisata full yüklenip nekadar iyi de olsa eski parçalar dinleyince dışarıdan bakıldığında çok kro geliyor bana. tabi bu benim fikrim. bu yüzden sürekli güncelliyorum. şimdi geç oldu biraz uyumam lazım. devamı gelicek ;)

Ouzoo

Yılların eskitemediği bi şarkı
P Diddy f. Usher - i need a girl
Dün gece dinedim yılllar sonra, tüylerim diken diken oldi :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

sismic

* robin s - show me love 2009 (peter gelderblom remix)

* the whip - fire 2009

* michael_mind-show_me_love444

vw6n