TRANSPORTER T3 PARÇALARI

Başlatan e12, 11 Nisan 2009, 18:59:58

« önceki - sonraki »

e12

Arkadaşlar tranporter t3 tum dıs aksamı farlaru,stopları,panjurları,iç konsol parçaları ve turbo dizel motor ve parçaları elımde mevcut ilgilenenlere arayanlara duyurulur...(resim temsilidir)

yavuzz

erdin kardeş maşallahın var.vw nin bir şubesi oldun  :tamamdir

e12

cok saol yavuzcum biraz ole oldum ama elımde var işime yaramıyor bari arayan lazım olan arkadaşlar  yararlansın..  ;)

taha_jetta80

turbo dizel motor faal durumdamı birde biliyorsan motor kodunu yazarmısın.bu motoru mk1 jettaya takabilirmiyiz.

e12

yasincim motor 1.6 turbo dizel yalnız turbonun randımanı cok ii degıl az bi bakıma ihtiyacı var ve mk1 jettaya uyuyor die biliyorum ama istersen birde 1.6 dizel motorum var turbosuz ama sıfır ayarında sigorta kutusuna kadar hersey uzerınde alıp takcan calıstırıp surcen okadar..elımdekı motorlar için selçuk arkadaşımızla baglantıya gecersınız tam sonuc alırız..

taha_jetta80

bnm aracın üzerinde de düz dizel var şu an.o yüüzden özellikle td motoru sordum kardeşim.bilgi için sağol yinede

e12

sadece turbo parçaları salyangozu falan tum tertıbatı işine yararsa turboyuda verebilirim motoruna takılabilyorsa sen nasıl istersen..

mördak

ön torpido küllügü nekadar?

e12

sen bi fiyat ver kardesım içinden ne geliosa..ayıp edıosun ayarlarız..

Mete35MkII

abim bide mk2  Jetta dış aksam parçaları olsa...
,...,,,

e12

metecim elımden gelenı yapıyorum jetta için cok istek var inşallah en kısa zamanda bulcaz bişiler... :tamamdir

Mete35MkII

inş. abi elinden öper Bi tane Mk2 'm var Ugraşıorum onunla
bişiler olursa yazarsın zaten talep varsa.. Kolay gelsin :tamamdir
,...,,,

61ev569

mrb kardeşim bende de t3 caravellac var yuvarlak far care far yapmak istiyorum bunlar elinde mevcuttmu

e12

Alıntı yapılan: 61ev569 - 11 Mayıs 2009, 17:37:32
mrb kardeşim bende de t3 caravellac var yuvarlak far care far yapmak istiyorum bunlar elinde mevcuttmu
bendeki t3 lerin cogu yuvarlak farlı fakat yıne bi bakarım kare far varmı die ama zannetmıyorum..yuvarlak farlı olanların(yukarıda resmı olan tıp)herseyı mevcut panjurdan motora fardan  fitile kadar..kare farlara senın için bi bakıym varmı die.. 8) :tamamdir