Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
buda benim MK2im - Sayfa 8

buda benim MK2im

Başlatan golf-line2, 16 Temmuz 2007, 23:54:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

bugün arabaya sütyen diktirmeyi düşünüyorum arkadaşlar sizce nasıl olur?

OffLineR

Açıkçası ben nefret ediyorum onlardan.
Tamamen zevk meselesi
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golf-line2

cabrio63

yani aynısı olursa güzel ama olmazsa facia olabilir :)

golf-line2

Alıntı yapılan: cabrio63 - 09 Mayıs 2009, 17:25:32
yani aynısı olursa güzel ama olmazsa facia olabilir :)

ölcüyü aldım kestim deriden  şimdi dikecek terzi bakayım..

OffLineR

Evet verdiğin örnek fena değil.
Mk2'ye yakışıyor sanki ama yine kararsızım :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Mk1GTI

Grildeki kırmızı şeritleride yaparsan ok..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

golf-line2

dün yaptım ama daha takmadım nasıl duracak merak ediyorum birebir aynısı oldu onun güzelce oturursa cok ciks olacak :sevgi:

PoloGTI

Vw Polo 6N

Mk1GTI

Kadir senin araba avatar olmaya başladı forumdakilere ben bunun sonunu iyi görmüyom satıyonmu arabayı nabıyon... :)

golf-line2

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 11 Mayıs 2009, 22:02:59
Kadir senin araba avatar olmaya başladı forumdakilere ben bunun sonunu iyi görmüyom satıyonmu arabayı nabıyon... :)

hayırlısı diyelim abi

bu arada kesmesi bana ayit dikmesi yogancıya ayit olan sütyenimizde cuk die oturdu yarın pajurumuzu cizecez kırmızı kalemle ;)

PoloGTI

Vw Polo 6N

golf-line2