Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
golf gti mk1 restore(bitti)!! - Sayfa 28

golf gti mk1 restore(bitti)!!

Başlatan escocem, 16 Aralık 2006, 20:17:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

Mk1GTI

Maşallah tam yol ileri güzel gidiyor... Yanlız akda dodikler önlere göre daha kısa olmuş gibi ayarlaması bitmedi demi onların...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

escocem

arka cember tam düzgün değil ondan göz yanıltıyor ön kalın gözüküyor aslında değil :)yarın gidicem bi ne oldu bakalım ;)

escocem

gece anlaşılması zor şekilde yazmışım sorry :)ön dodiğin uç çemberi istediğim gibi fakat geride kalan dodiğin dışarı çıkıntı yaptığı kısımdaki yuvarlak istediğim gibi değil.öle olmadığı içinde arkaya göre kalın duruyor..

cabrio63

dodikler için normal sacdan büküyosunuz dimi cem?bi de çürümesin diye ne yapıcaksın?galvanizsiz bu parçalar ya?

escocem

çürümesin diye ne yapcağımıza karar vermedim daha..normal saç evt kullandığımız 1mm.galvaniz sacın hiç bir espirisi yok kaynak gören parça normal saca oranla daha da çabuk çürüme yapıyor.Öle yada böle antalya şartlarında ne yaparsan yap 5-6 yıl sonra çürümeler kusmalar zaten başlıyor..birleşim ve kaynak yerlerine muhtemelen kurşun işliycez..

nizam

cemim hayırlı olsun dilediğin gibi olur inş  8)
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

efsane

sabırla çıkmasını beklıyoruz cem artık gtı keyfını senın arabada tatım ılk hayırlısı ile  çıksa merak edıyorum nasıl bı guzellık çıkacak pıyasaya  bı sanayı tarafınada gıdemedım bu ara iş yogunlugundan

G60

Ohh oh güzel gidiyo. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

JaSoN

Çok güzel oluyor maaşallah. Dodikleri keşke bu kadar çıkık yapmasaydınız. Jantların çamurluktan dışarı taşması daha güzel durabilirdi? Dodikleri genişlettiğinize göre daha geniş bir jant takacaksınız ya da RSleri genişleteceksiniz öyle mi?

escocem

Alıntı yapılan: nizam - 10 Mayıs 2009, 10:34:09
cemim hayırlı olsun dilediğin gibi olur inş  8)
kardeşliğim nerlerdesin sen ya nasıl gidiyor askerlik ara sıra gir yaz bir şeylerde yaşadığını bilelim olmazmı..

escocem

Alıntı yapılan: efsane - 10 Mayıs 2009, 11:54:44
sabırla çıkmasını beklıyoruz cem artık gtı keyfını senın arabada tatım ılk hayırlısı ile  çıksa merak edıyorum nasıl bı guzellık çıkacak pıyasaya  bı sanayı tarafınada gıdemedım bu ara iş yogunlugundan
selimim senmisin?

escocem

Alıntı yapılan: G60 - 10 Mayıs 2009, 12:51:03
Ohh oh güzel gidiyo. :)

senin ağzından güzel bir şey duymak ne güzel oluyomuş lem..

escocem

Alıntı yapılan: JaSoN - 10 Mayıs 2009, 17:11:48
Çok güzel oluyor maaşallah. Dodikleri keşke bu kadar çıkık yapmasaydınız. Jantların çamurluktan dışarı taşması daha güzel durabilirdi? Dodikleri genişlettiğinize göre daha geniş bir jant takacaksınız ya da RSleri genişleteceksiniz öyle mi?
farklı planlar var arkadaşım tam karar veremedim o konuda halen.teşekkür ederim