adana, antalya ve sonunda kırıkkale yarın da ankaraya dönüş...

Başlatan panik, 13 Kasım 2008, 21:06:10

« önceki - sonraki »

Mk1GTI

Alıntı yapılan: panik - 28 Nisan 2009, 21:31:56
eheeeeee! kısa tip tampon buldum aldım, parasız kalmak pahasına da olsa aldım....

İşte biz buna Mk1 hastalığı diyoruz....
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

valla ben bunu ilk kez de yapmıyorum, çevrem buna çok kızıyor; kız arkadaşım, annem, kardeşim, arkadaşlarım....
ama dayanamadım aldım valla...

evreka09

Alıntı yapılan: panik - 28 Nisan 2009, 22:56:33
valla ben bunu ilk kez de yapmıyorum, çevrem buna çok kızıyor; kız arkadaşım, annem, kardeşim, arkadaşlarım....
ama dayanamadım aldım valla...

bu konuda yanlız değilsin  vw varsa DAYANAMIYORSUN  :D :D

panik

kesik44

Üstad gerçekten 2 kat güzel göstermiş arabayı bu tamponlar çok hoşuma gidiyor.Allah kaza bela vermesin maşallah. :tamamdir

TARGET

çağlar kardeş  hayırlı olsun takmışsın kromları... keyifli sürüşler  :tamamdir
vw golf 1980 diesel GLD

URL=http://img31.imageshack.us/i/9736a27a22fe304c3bfb014.jpg/]http://img31.imageshack.us/img31/152/9736a27a22fe304c3bfb014.jpghttp://g.imageshack.us/im

panik

sağolun, ön tampon plastikleri, ön tampona siyah şerit de oldu mu tamamdır. bi de erşan abi bi kaç yanlışlığı belirtti onlara el atacam ondan sonra sıra geldi janta artık, çok küçük geliyolar gözüme, bbsler halen 3 tane o dükkanda yatıyo, bunları satsam da alsam süper olacak ama satamadım gitti bunları da

lostys

bu çocuk mahsus sırf ben para ayarlayamayıp araba alamdım die böle resim çekip çekip koyuyo :)

golf-line2

bu arabanın bukadar güzel olduğunu bu tamponlar ortaya cıkardı kazasız belasız cağlarcım...

panik

gözümsün kadirim, sen de çalış senin de olur kardeşimsin ilker, kızdırma beni artis olmasaydın tempra işine girmeseydin... bak bana taunustan sonra doğrudan araba denen şeye kavuştum ki taunus da bi arabaydı...

Mk1GTI

Çağlar bak örnek olsun diye sana tamponların resmini koyuyorum..

Ön tamponun nasıl olduysa bişekilde düz olmuş ona ovallik vermeniz lazım... Arka tamponun temiz onuda kasaya güzelce resimdeki gibi otuttur..

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

panik

sağol erşan abi ama bu ovalleştirme işini nasıl yapacam aklım ermedi, dediğin gibi tampon düz

Mk1GTI

Şimdi nasıl anlatsam bunu sana....

Tamponu sökeceksin alacaksın eline... Tamponu sağlam 2 kazık gibi bişeyin arasında yavaş yavaş eğmeye başlıcaksın...

Hani ağır bişeyi yerden kaldırmak için bi düzenek yapılırya öfff nasıl anlatçam ben bunu ya. Dur kaba bişey çizeyim...
Resimdeki gibi bir düzenek bulacaksın ve yavaş yavaş çok fazla kaba kuvvet vermeden eğmeye çalışacaksınız... Bunu bir kaportacı yada bir demir ustası rahatlık ile yapar... Sakın ısıtma yapmayın crom a zarar verirsiniz..

GolfMk1Cabrio

Hayırlı uğurlu olsun Çağlar abi gerçektende harika ama plakayı altına alıcaksın heralde ama gene aynı tarafta dursun sadece tamponun altına al bnce bantsızda guzel tampon :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???