Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması - Sayfa 14

07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması

Başlatan OffLineR, 29 Nisan 2009, 15:02:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

®oyal

Alıntı yapılan: oguz oktay - 05 Mayıs 2009, 18:45:28
tamam oktay abi KOC da ayartalım oda gelsin ;D

O çıkamaz bu aralar sanırım okul,ev,dershane,prova dörtgeninde.

sharkhunter

Avcılar beylikdüzü bu yönden bulusmaya gidevcek arabalı arabasız dostlar yol güzergah ve saat ayarlması yaparsanız sevinirim..

oguz oktay

bide bence bulusmayı organize eden abilerimiz telefonla saglam bilgi alırlarsa ii olur bugun bekciye gittim  abi böle böle gelcez ectcez yaklasık 35 40 kişiyiz ücret varmı yokmu 30 tanede aracımız var nabarız ne ederiz die sordum adamın verdigi cvp su ben bilmem yigenim gelip yaparsınız pikniginizi
içerden yetkili biri ile konusmanız gerekir dio onu ben bilmem dio

vw6n

oguz oktay

yok abi orası öle biyerki ilgilenmioki adam lar hiç bi garson gibi biriyle konustum oda abi yetkili yok dedi bakim kısmetse gidicem yarın öbür gün tekrar

vw6n

Aslında kimse bişey dememesi lazım ama çıkar ordan biri yok kimden izin aldınız burası aile yeri falan diye laf yapar tartışma falan çıkmasın maksat.

oguz oktay

abi aile lere ne yhaa  onları ilgilendirmezki bence biz benim dedigim gibi yapalım telden direk ulasalım abdullah abi sen ne diosun adamı bulmak zor heralde birazz

SPoRTeXHauST

Ben gideyim diicemde, gidersem ve dediğin gibi biyerse buluşma günü oraya girmemiz biraz sıkıntılı olur.  :bekleriz:
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

oguz oktay

ben
tekarar bi gidip tekrar bi kolocan edim bakam

golf-line2

Alıntı yapılan: oguz oktay - 07 Mayıs 2009, 23:23:34
ben
tekarar bi gidip tekrar bi kolocan edim bakam

okadar gitmişsin yetkilinin telini alsaydın konuşurduk..

oguz oktay

okadar yetkiliyle konusmak istiosan web sitesine gir kadirim adamın numarası var orda konusabilirsin

OffLineR

E biz de bir aileyiz.
Dıp tıs müziği sonuna kadar açıp saatlerce dinliycek,
İçip sapıtacak halimiz yok ya.

Ailecek geliyoruz demek lazım :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

kim arayıp görüşmek istiosa adamın numarası veb sitesinde yazıo görüşün

as5338

selam
arkadaşlar ben gelmek istiyorum ama bakarsınız gelemeyebillirim fakat size yararlı bilgi vereyem gidişte bulumayerine tünele yaklaşırken dikkatli olun ve çıkıncada dikkatli olun çünkü radar var 120 lira sıkışmış oluyor bmaliyeye jandarma trafik bulunuyor orada her zaman için hız yapmayın ama olurda sollamak içinde olsa yinede orada hızlanmayın