Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması - Sayfa 6

07 Haziran 2009 Pazar İstanbul Kavacık Buluşması

Başlatan OffLineR, 29 Nisan 2009, 15:02:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sharkhunter

hepimiz kapak olacağız.ama yönetimdeki arkadaşlarda ok versin.

G60

Erdemin şamdan gibi pozları dergide çıkacaksa gelsinler. Böylece hepimize kapak olacak ahahahhahaha.

Şaka bir yana, gelsinler tabi. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SPoRTeXHauST

Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

YAGMUR0567

bende gelmek istiyorum fakat lısteye kendımı ekleyemedım ayrıca ailemle gelebılırım herhalde oyle degılmı

oguz oktay

yagmur yenisin galiba ilk önce kendini bi tanıt nerdensin kimlerdensin fln fln ;D

YAGMUR0567

ben ferdi 3 yıldır uyelıgım var ama bı etkınlıge katılmıs degılım bu ilkolacak insallah
bayrampaslıyım

oguz oktay

saol abicim aktif olamn dilegiyle aramızda olmanz bizim için bir sereftir ferdi abi

lostys

ya sap sap mı gelcez :) eş meş gelebilme pozisyonu olcak mı ? taa istanbula gelcez, gelirken bari hatunu getirim, gerçi orlarda canı sıkılır araba muhabbetlerinde, başka yenge gelirse getiririm tabi :D

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 01 Mayıs 2009, 01:28:34
ya sap sap mı gelcez :) eş meş gelebilme pozisyonu olcak mı ? taa istanbula gelcez, gelirken bari hatunu getirim, gerçi orlarda canı sıkılır araba muhabbetlerinde, başka yenge gelirse getiririm tabi :D

hadi nen ordan izin wermiyo dimi sonrada ayak yap sap sap die :D

nakres

!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

®oyal

Araçsız gelecekler şimdiden yol güzergahını seçsin ve listeye araçsız  diye eklensin. >:D
Ben Bursa otobüs terminalinden otobüse binip Hareme gelirim.Ordanda üsküdara daha sonra  ::) ???

lostys

Alıntı yapılan: golf-line2 - 01 Mayıs 2009, 01:41:54
hadi nen ordan izin wermiyo dimi sonrada ayak yap sap sap die :D
hadi len :) mesele izin deil valla, ya kendimiz gelcez gezicez eglenicez ya, o gariban da nasiplensin istedim :D

ben muhtemelen aracsız gelirim, ama bandırmadan gemiyle gelirim, kadir de beni alır yenikapıdan. kaldı ki o gidilcek yeri bilmiyorum :D

GHOST

Alıntı yapılan: SPoRTeXHauST - 30 Nisan 2009, 21:49:48
gelirmi o at hırsızı.
gelirde bulabilirmi bilemiyorum...adam tekirdağa gidiyordu esenlere gidicem diye en son geldiğinde.

G60

Yanlış köprü yolundan sokarsan gideriz. Muhteşem belediyenizde kocaman Otogar-Esenler tabelasını e5 de yerinden sökmüş. Sinyalizasyon mühendisliğiniz sıfır arkadaş. Söyleyin Topbaşa kocaman şehirde bi tane kavşak bile yok...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."