PASSAT 2010 (çin malı )

Başlatan ®oyal, 23 Nisan 2009, 18:24:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OZGUR.K

Arka taraf eski Mercedes'leri  andırmış.

G60

Tam karşıdan, aa güzelmiş kaslı duruyor baya dedim. Çapraz fotoğrafa geçtiği an yıkıldı tüm yorumlarım. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

golf-line2

MERSEDESin C serisine benzemiş :)

yellow_driver

Alıntı yapılan: G60 - 23 Nisan 2009, 19:31:57
Tam karşıdan, aa güzelmiş kaslı duruyor baya dedim. Çapraz fotoğrafa geçtiği an yıkıldı tüm yorumlarım. :D
aynen bende. önden lexus is 400 e benzemiş, arkadan eski A8 ile mercedes S serisi karışımı bişi. genede kayık gibi araba. kaslı araçları hep sevmişimdir. giderlerine gücüm yetse de 1.8 bir passata veya 2000-2001 model civarı5.20 i BMW ye binebilsem. :D

gorkembaba66

tam çok kaslı süper dedim çaprazdan çekilen foto bütün hayallerimi yıktıı=)))))

GolfMk1Diesel

çok zayıf kalmış vw ye göre
Kılıçoğlu Garage.

meşgale

Bence de Mercedes... Bi de bu tip Mercedes'ler kıro arabası gibi bi izlenim veriyorya o yüzden hiç hoşlanmadım. >:(
Hayallerimiz var ama hedeflerimiz için yaşıyoruz!

®oyal

Alıntı yapılan: meşgale - 22 Ağustos 2009, 11:39:11
Bence de Mercedes... Bi de bu tip Mercedes'ler kıro arabası gibi bi izlenim veriyorya o yüzden hiç hoşlanmadım. >:(

Kıroyum ama para bende  :D ;D

devran

Alıntı yapılan: wow - 22 Ağustos 2009, 12:24:03
Kıroyum ama para bende  :D ;D

hehe abi böle araba olduktan sonra bende kro olmaya razıyım  ;D :D ;D

devran

Alıntı yapılan: G60 - 23 Nisan 2009, 19:31:57
aynen yaaa çaprazdan gofret gibi duruyo yaa  ;D olmamış busefer iyi kopyalayamamışlar