HERKESE MERHABA...

Başlatan e12, 07 Nisan 2009, 23:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

nedemek beyler önemı yok keyfınıze bakın... 8)

e12

arkadaşlar benım cabrıonun boya kodunu bilen varmı yada boya kodunu falan bulabilecegım bir site katalog varmıdır?yardım edersenız sevınırım..tampon altlarını ve tamponları vs boyamayı düşünüyorumda 8)

Mk1GTI

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

çok tesekkurler erşan,yalnız verdiğin koddakı renk biraz koyu gibi degılmı benımkı daha sarı gibi sanki..
adres cok yardımcı olcak saol 8)

Mk1GTI

Net e kağıt üzerinden aktarılmadan kaynaklı... Ve aracını boyarken beyaz astar kullanırsan açık sarı olucaktır o zaten...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

e12

cok saol erşan en kısa zamanda umarrım uygulama fırsatım olur sonucu paylasırım tesekkurler.. 8)

e12

evet arkadşlar ufak tefek değişiklikler yapmaya başladım cabriomuza yapılanlar...
*sılıkdığım ve merak ettiğim için arka tamponu soktum sıkılınca tekrar takıcam
*jant kapaklarını çıkardım ve orjinal jantları sarı ve siyahla kombin yaptım iyi oldu sayılır..
*sağ-sol gti şerit çektim..
*komple güzel bi pasta-polish yaptımm..
*ön tamponu boyadım rengi solmuştu..
*kaput kilidini,bagaj kilidini ve kapı menteşelerini kromaj yaptım...
mk1 tam bir hobby car 8)
tüm bu basit ve zevkli işleri yaparken garajım hiç boş kalmadı tum sokaktan geçenler durup izlemeye başladılar burada insanların klasik ve hobby araçlara ve sahiplerine saygısı inanılmaz güzel... :sevgi:
en kısa zamanda fotolar geliooo şuan hazır değiller biraz merak edin :)
herkese sevgiler...

e12

arkadaşlar yorumlarınızı merakla bekliyorum herkese sevgiler :sevgi: :tamamdir

e12

Mk1GTI

Renkten gözlerim kamaşıyor... Jantlarda çok güzel olmuş birbirini tamamlamış bide çitaları siyah yap uyum oluşsun... Maşallah diyelim ...

e12

cok saol erşan tesekkur ederım..cıtaları bende dusundum ama arabayı cok boğar duşuncesıyle yapmadım ama denerım..

Han

:tamamdir Güzel olmuş abi erşan abinin dediği gibi yan çıtalrda siyah oldumu iyice güzelleşecek :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

escocem

gayet güzel olmuş fakat ön tamponun arkasındaki paneli aracın rengine boymalısın inan çok değişik gelcek araba gözüne bu şekilde göstermiyor..

Han

Alıntı yapılan: escocem - 10 Mayıs 2009, 18:20:26
gayet güzel olmuş fakat ön tamponun arkasındaki paneli aracın rengine boymalısın inan çok değişik gelcek araba gözüne bu şekilde göstermiyor..
Katılıyorum Bencede oraya dikkat etmemiştim aracın renginde olmalı o bölgede.
Tamponu çift renk yapsan nasıl olur acaba? :D
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin