MK III (froM İzMiR)

Başlatan Bugia35, 04 Ocak 2008, 18:13:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nefret35

Eyüp abi baslamisken bi de su yandaki sinyalleri seffaf yapsan daha guzel duruyor bence.

Bugia35

Alıntı yapılan: nefret35 - 23 Mart 2009, 22:12:14
Eyüp abi baslamisken bi de su yandaki sinyalleri seffaf yapsan daha guzel duruyor bence.
sıyah dusunuyorum can aracı sıyaha gommek ıstıyorum..

Bugia35

:tamamdir
sonunda yaylar takıldı osman sen haklıymıssın goruntu ve surus keyfı harıka oldu..

Bugia35

yukarıdakı resımlerını gordugunuz bu ıkı arac jantlarımı ve yaylarımı takan cok sevdıgım bır abımın araclarıdır.almanyada ve turkıyede otosporlarıyla ugrasmıs 2el jant işi bolumene bakan bunyamın abı saygılar abımmm..

cabrio63

senin lastik yanakları kaç mm?

Bugia35

60suan kotu duruyor bılıyorum

G60

50 yanağa düştüğünde araba biraz daha iner. Önler tam turlarda sürtüyordur heralde böyle?
Süper olmuş bu arada. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Bugia35

osman kesınlıkle surtme ve kasıs gecıslerınde sorun yasamadım 50-55 yanakta karasızım?senın lastık olculerın nasıl?

G60

205-50-15 benim. 195 taban da takabilirsin 50 yanağa...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

nefret35

55 kasislerde tam turda sürtüyo biraz

erdem2179

eyüp abi çok güzel olmuş bee o gün gelcektim 7 de çıktım işten ondan aramadım artık...
Mk3 gti

Ouzoo

A3 jantlarımı var halen araçta, çoık güzel bu jantlar acayip yakışmış. Biraz geç oldu ama yaylana yaylana kullanın hayırlı olsun :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Bugia35

oguz saol yapılcak seyler var daha yavas yavas...!

Bugia35

bugun aracımı yıkadım ve pasta cılasını yaptım..:)