Bbs Jant

Başlatan Ouzoo, 08 Şubat 2008, 11:03:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

golf-line2

ya olum bulamadın bi jant gitti ya al keskin kt1 kullan babalar gibi :)

Ouzoo

Kadir şu golfün üstündeki jantları al bana sonra dile benden ne dilersen :bekleriz:
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mertkoray

bnde polonun üstündeki cantlardan arıyorum beyler varmı bilen duyan satan

Ouzoo

Msg attım sağol Ganicim :)

freegane

hadi bakalım hayırlısı,bu kadar uzun süre aradıktan sonra istediğin gibi olsunda gerisi önemli değil

Ouzoo

freegane

Ah bende şunların 5x100'ünden bulabilseydim  :'( Türkiye'de ki bütün BBS'ler 4x100,5x112 veya genelde olduğu gibi 5x120... Ah bu vw yokmu nereden bulmuş bu ölçüyü anlamadımki  :bekleriz:

http://www.sahibinden.com/16_bbs_rs_stili_5_bijon_jantlar_gorulmeye_deger!-37WQQaXQQ13415080WQQpXQQdisplayitem

Ouzoo

freegane

sağol Oğuz bende bi mesaj attım :)

Ouzoo

Bu verdiğin linkteki adam online dı konuştuk bu saatte kırık çıkık boya bile yok tertemiz diyo  :-X
Yarın sakin kafayla bidaha bakıcam pişman olmiyayım sonradan olursa cts hallederiz :-X :-\

freegane

Alıntı yapılan: suggestion - 17 Nisan 2009, 00:25:07
Bu verdiğin linkteki adam online dı konuştuk bu saatte kırık çıkık boya bile yok tertemiz diyo  :-X
Yarın sakin kafayla bidaha bakıcam pişman olmiyayım sonradan olursa cts hallederiz :-X :-\

kırık çıkık olmasında sonrasında sende zaten güzelce bi boyatırsın sıfır gibi olur,işin güzel yanı fiyatı uygun :) Eğer Polom olsaydı hayatta kaçırmazdım