El freni

Başlatan kamaratör, 16 Nisan 2009, 17:42:50

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

kamaratör

:(  arkadaşlar aranıza yeni katıldım herkese selamlar... 98 polo aldım yalnız birşey danışmak istiyorum.el fireninin ışıgı yanmıyor acaba yanması gerekiyor mu ?tamirciye göstermem gerekiyor mu? yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler....

cemdermen

el freni çekiliyken, kontağı açtığınızda el freni ikaz lambası yanması gerekli..belkide sorun sadece el freni ikaz ışığında değildir başka bir yerde olabilir elektronik devre bence baktırmak lazım
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

alleyesonme

öncelikle hoşgeldin aramıza ... soruna gelince el fireni çekiliyken evet kontagı açtığında yanması lazım servise 1 göster istersen .. ama önce biraz bekle konuyla alakalı arkadaşlar yardımcı olurlar ..

3t3m

Senın arabadada sanırım elektronık bır problem var

alleyesonme

Alıntı yapılan: 3t3m - 16 Nisan 2009, 18:50:04
Senın arabadada sanırım elektronık bır problem var

Nerden anladın?!?  :) :) :) :)

OffLineR

El freni müşürü bozulmuştur en basitinden.
Abartmaya gerek yok bence.
Eğer çekince tutuyorsa el freninin altındaki müşür bozuktur büyük ihtimalle.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

serkov

arkadaşlar bende bir şey sormak istiyorum....

geçen gün başıma geldi. yaklaşık 25 kilometre yol gittikten sonra benzin almak için durdum ve sol arka tekerleğimden dumanlar çıkıyordu, balatalardan geldiği belli gibiydi kokusundan acaba el frenini tam indiremedim mi diye düşündüm ama bir diş bile çekili olsa hemen uyarı sinyali veriyo ki vermesede kırmızı uyarı ışığı var.. 25 km boyunca görmemem imkansız. ayrıca beni rahatsız eden diğer konuda sadece sol tekerlekten duman çıkması oldu. el fredi çekili ise ikisindende duman çıkması gerekmez mi? acaba balataların diskleri sıkma dereceleri farklı mı?

umarım anlatabilmişimdir. :(
Aus Liebe zum Automobil. Otomobil Aşkına. http://img401.imageshack.us/img401/1295/vwdasautologoqc9.jpg

kamaratör

öncelikle ilginize teşekkürler acaba arka balatalar bitince yapabilir mi?

serkan82

bencede el frenı musuru agrızalıdır yaada kablosu kesılmıstır
poloya asıgım

kamaratör

erdem2179

yanmasın varsın çokta önemli değil çekili unutmazsın heralde
Mk3 gti