ilk sürdügünüz araba ne?

Başlatan mikail, 22 Ocak 2009, 19:50:13

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemdermen

2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

type-r

BEnim de 98 model Opel astra 1.4 gl nb olmalı

Ne Arabaydı Be.  :sevgi:

My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

Halil Kara

İlk kullandığım araç Renault 9 Brodway idi.Daha o zamanlar ortaokulda idim.İyi hatırlıyorum aracı kaldırmak için sanırım 3 kez uğraşmıştım.En sonda babam dayanamayıp kızmıştı ve o baskıyla patiye sararak hızlı ve sarsıntılı bir kalkış yapmıştım :)
Biraz biraz öğrendikten sonra artık bizim için otomobil devri bitmiş ve ticari araçlara geçiş süreciyle araç kullanmayı tam olarak öğrendiğim diyebileceğim çağlarımda elimizde Mitsubishi L300 Panelvan vardı.Tabi daha sonra da bu sıra bozulmadı sanırım 4 kez L300 eskittikten sonra Ducato-Volt hatta kamyonetlere geçiş yaptık derken artık kendimizinde kullanacağı araçlara kavuşmaya başladık :) En deli çağlarımda altımda otomobil yerine minibüs yada hafif ticari doblo tarzında araçlar olması da tabi kötü yönüydü.Çok şükür ki artık otomobilem kavuştum :)

OffLineR

Ben de ilk Broadway sürmüşyüm :)

Bu arada konu başlığını Türkçeleştirmek konusunda bir yorum yapacağım ama konu sahibi alınır diye bir şey diyemiyorum :)
Oradaki "ney" yakışmamış sanki :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

type-r

Alıntı yapılan: OffLineR - 31 Mart 2009, 19:48:41
Ben de ilk Broadway sürmüşyüm :)

Bu arada konu başlığını Türkçeleştirmek konusunda bir yorum yapacağım ama konu sahibi alınır diye bir şey diyemiyorum :)
Oradaki "ney" yakışmamış sanki :D

:D" Nedir " Daha yakışır sanırsam oraya  :tamamdir
My Name is IBRAHIM UZULMEZ and I use Clear For men :D

kerem38

1982 model 315 gri bmw... ne günlerdi:)

HkN

71 yada 77 model ford taunus 1.3 tü :D sonrada 85 model kartal :D

white quattro

1993 model RENO 21 Manager gaz pedalına korka korka basardım  :o  ne günlerdi yaa...sanırsam ortaokula gidiodum o sıralar...
quattro

®oyal

1985 reno 12 tex kare far yıl 1989  :sevgi:

mördak

88 golf gti 8v 7 yasındaydım :)

SPoRTeXHauST

200 E Mercedes sürmüştüm, sürmeye başladığım anda vurdum zaten, hatta sürmüş bile sayılmam aslında.

2 yıl aradan sonra aynı emektarla yeniden başlamıştım çalışmalara :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

ccc_mk1

88 model yeni kasa şahin 9 yaşımda sürdüm ilk abim sağolsun  :)
önlerde 215 arkalarda 230 yokohama lastikler baklava mangels jantlar ne arabaydı bea  :)

strtdriven

ilk 92 model kartaldı... :) kırmızı,tempra 2000 cc.  motorlu
sene 94

GolfMk1Diesel

ben 16 yaşındayım ve ilk kullandığım araç ford transit ve halada kullanıyorumm.... :sevgi: :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.