Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
6 ileri şanzuman

6 ileri şanzuman

Başlatan lifekan, 08 Nisan 2009, 21:18:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lifekan

iyi günler arkadaşlar  benim  arabam  golf v  1.6  confort  5 ileri    :'(   ben   6  ileri  fsi   şanzumanı  takmak  istiyorum  ::)  daha önce  araştıran varsa  yazarsanız sevinirim   hızlanmasında  fark olacağını söylüyorlar
lifekan

nakres

olur tak dersek 7000-8000 tl verip takacakmısın?
!!!!MECNUN  BİLSEYDİ VW SEVGİSİNİ SEVERMİYDİ LEYLA ZİLLİSİNİ...?????...!!!!
    http://www.vwpasa.com/   
    http://www.andcarotomotiv.com]Andcar Otomotiv Hizmetleri[/fon

devran

evet boru deıl abı sanzıman komple deıscek nakresın dedıgı gıbı bı fıyat servıste yaptrırsan cıkabılır

lifekan

şanzumanın  sıfırı   4000  dolar  vermenin bir anlamı yok  çıkma ve garantili  takacağım

lifekan

lifekan

yok  arkadaşlar  7000tl  değil  :-\    750 şanzuman 150 işcilik  ıvır zıvır  1000tl  tutuyor    450tl de  yazılım     yani anlıyacagınız  1500tl ye  115 beygir  6 ileri   oluyor   ne dersiniz degermi
hava filitresi ve eksoz   da takarsak   bir kaç beygir daha geliyor :D

lifekan

cemdermen

115 beygir ve 6 ileri hiç araç kullanmadım fakat arabanın aerodynamic yapısı bozulmayacaksa, fiyatta sana çok gelmiyorsa taktırılabilir
+
mesela poloma 1500 ytl verip keşke otomatik şanzuman yapabilsem :D
2006 VW ABT Polo 1.4 Trendline ABS Polo 9n3 ABT Tuning ve Cruise Control

OffLineR

1500'e oluyor mu 6 ileri.
ya girmeyin kanıma :D :D :D :D
Dellendirmeyin beni. :D :D :D :D

Neyse kendime söz verdim, dışıyla işim bitmeden içine ve performansa girmeyeceğim.

Ama 1500 TL bence süper bir rakam. 750 TL şanzuman derken, elindekini verip 6 ileri mi almanın farkı mı bu? Yoksa o şanzumanda bir problem vardır diye düşünüyorum. :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

Ouzoo

Sıfırı 6-7 milyar olanşanzumanın sağlamsa eğer çıkmasını 750 ye vermezler verselerde içi boştur kovanı verirler o da belki
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

devran

bencede 1500 e gelmez ayrıca sanzıman bu bence cok temız olması lazım ılerde sorun cıkarabılır

devran

Alıntı yapılan: cemdermen - 09 Nisan 2009, 21:54:07
115 beygir ve 6 ileri hiç araç kullanmadım fakat arabanın aerodynamic yapısı bozulmayacaksa, fiyatta sana çok gelmiyorsa taktırılabilir
+
mesela poloma 1500 ytl verip keşke otomatik şanzuman yapabilsem :D

bu sanzıman ın aerodynamıcle ne alaksı var anlıyamadım  ??? ??? ??? araca bodkıt takmıyoruzkı sanzıman degısıklıgı yapıyuoruz

devran

ayrıca 1500 ytl se forumca taktralım valla bende yaptrrım 1500 se ama sanmıyorum  :sevgi:

Halil Kara

Vaaay bee paralar havada uçuşuyor  :D

Ouzoo

Ben çekici şanzumanı isterim 27 ileri 3 geri :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

lifekan

bana    söylenen bu arkadaşlar bende sizinle paylaşmak istedim   benim aracımın şanzumanımı   alıyor    yerine  750tl fark vererek   6 ileri şanzuman tekıyor   ve garanti veriyor. 
lifekan