HERKESE MERHABA...

Başlatan e12, 07 Nisan 2009, 23:26:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

e12

Herkese merhabalar,sonunda aranıza ve bu muhteşem siteye üye olup aranıza katılabildim. 8)

e12

1.1974 model golf mk1 cabriolet wolfsburg edition 1.6
            2.1985 model golf mk1 gti
fotoları en kısa zamanda yüklicem arkadaslar...

Halil Kara

Gule gule kullanmaniz dilegi ile...

e12

cok saol arkadasım fotoları nasıl böle yaptın ögrenebilirmiyim?

GolfMk1Cabrio

Aramıza hoşgeldin sana sahibinden.comdan e-mail atan benim arabanıda gerçekten çok beğendim kazasız belasız ve tabikide cezasız iyi sürüşler :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Cabrio

Demek sende bizim gibi bir Mk1 hastasısın bendede cabrio var 1981 model aramıza hoşgeldin mk1 GTIda pek bi güzelmiş :sevgi:

e12

eyvallah gökhan cok saol senın arabanıda üye olmadan önce inceleme fırsatım olmustu sende gülegüle kullan benim tüm hayatım mk1 :sevgi:

OZGUR.K

Siteye hoşgeldin arkadaş.

e12

Halil Kara

Sevgili @e12
Fotoğraf yüklemek için aşağıdaki linki inceleyiniz.
http://www.vwtr.net/forum/sohbet/dosya-indirmeresim-yukleme-t95.0.html

Sizin eklemeye çalıştığınız mesajları siliyorum, linki inceledikten sonra kendiniz eklersiniz...

OZGUR.K

www.imageshack.us  a gir.  İstediğin resmi upload yap.Çıkan ekranda altta hotlinks for forum1 yazan yerin olduğu yeri kopyyala ve olduğu gibi buraya yapıştır.

e12

tesekkurler özgür deediğin gibi yapınca direk foto çıkıyormu yoksa imge in urlsi gibi bişi çıkıyorda okuyan tıklayınca image us mu açılıyor ben direk fotonun görünmesini soruyodum çok saol..

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: e12 - 08 Nisan 2009, 21:55:15
tesekkurler özgür deediğin gibi yapınca direk foto çıkıyormu yoksa imge in urlsi gibi bişi çıkıyorda okuyan tıklayınca image us mu açılıyor ben direk fotonun görünmesini soruyodum çok saol..
özgür abinin gösterdiği yol direk olarak fotoları sayfada gösteriyo