VW İZMİR

Başlatan Bugia35, 31 Mart 2008, 19:03:40

« önceki - sonraki »

Bugia35

EGS PARK BORNOVA orası daha uygun ve alan da genıs bowlıngte var.sonra zaman yeterse ıncıraltına kacarız.                                24 mayıs 2009  saat : 14:00 uygunmudur arkadaslar....!

Mete35MkII

inciraltı yapalım bence...Bide Go-kart turnuvası yapalım Bowlıng yerıne  ;D :D ;D ;) ;D :D
,...,,,

erdem2179

bencede egs ama çoğunluğa uyarım ben
Mk3 gti

devran

inciraltı  yapalım ya en guzelı :D  bowlıng yemısım go-kart yaparız en hızlısından kım daha ıyı şöför gormus oluruz hehe  ;D

devran

abı su saatı nıe gun ortası yapıyoz aksam olsa ya 5 6 gıbı aksam takılsak daha ıyı olmazmı sıcagın altında beynımız haslancak ya,ayrıca 24 u pazaramı gelıyo ?

OffLineR

2-4 arası yaparız
Gündüz fotolarımızı çekilip birbirimizi tanırız.
İsteyenler akşam üstü kalıp takılır. :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

devran

abı gece körmuyuz ,goremıcezmı yav  ;D neyse farketmez ama gece daha bı guzel gecer  :sevgi:

OffLineR

Bana her türlü uyar.
Gece bize yakışır foto çekemeyiz.
Bu arada fotoğraf için en uygun saatler gün batımı ve gün doğumunun olduğu o kızıl saatler.
:D :D
Akşam üstü buluşuruz işte o zaman :P

devran

hıh ıste koray abı benım dedıgım de o gunbatımı, aksam derken gunesın batma zamanını kasteddım ıncıraltında arkada gunbatımı super jenerıklık resımler olur ama bırı pro. fotograf makınesı getırseın dandık dıjıtallerle guzel cıkmıyo resımler 

R-Line

ben inciraltına doğru gelemem beyler şimdiden belirteyim
şehrin bir ucundan bir ucuna geçecez, üstelik benim hafta sonum yok vaktimizi yolda geçirmeyelim. bu yüzden ortak bir yerde buluşalım diyorum.
sanırım bu ortak yer yine bornova oluyor bir çoğumuz için  :D

OffLineR

Yalnız Birol senin şu imzandaki fotoğrafta araba yaylı ve filmli mi bana mı öyle geldi :D :D :D :D
Hani önce bana göndercektin fotoları.
Bu arada sana bi link vericem uyuz olacaksın yine bana :D :D :D :D
Sıkı dur hehe

R-Line

tam tahmin ettiğin gibi  :D

linki veriyon güzel hoşta şu arabanın arkasınıda görseydik.
ön karlığı boyadık diyelim arkası nolacak bu işin.

OffLineR

Al onu da gönderiyorum ama sıkı dur.
Seni böyle görmek istiyoruz buluşmada :D :D