arkadaşlar yardım!!!

Başlatan cabrio63, 06 Mayıs 2009, 00:24:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cabrio63

arkadaşlar elimde çok fazla birikmiş gereksiz çalışır ya da kullanılmaz durumda eski teknolojik cihaz var.kumandalar,eski cep telefonları,tv,walkman,disc man vs....çok yer kaplıyo bunları nasıl değerlendirebilirim???fikirlerinizi bekliyorum...

Ouzoo

Walkman mi :)
Bu ara birtane almaya niyetliydim (kaset koleksiyonum için) kaliteli bişeyse ben satın almak isterim  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Eski cep telefonları ne marka, mesela nokia 5510 varmı parça lazım bana  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

dangerfield

sen buraya yazarsan değerlendirebiliriz ;)

cabrio63

yani bazıları çalışıyo bazıları çalışmıyo çalışmayan bişeyi vermek istemem ama parça olarak kullanılabilir ya da kumandalar tv lere uyabilir en kısa zamanda bi liste yapar koyarım buraya...