slm arkadaşlar

Başlatan coriolanus, 30 Nisan 2009, 00:43:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

coriolanus

selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. 2001 model polo classic sahibiyim.ancak arabamın burada belirtilen kasalardan hangisine dahil olduğunu bilmiyorum.tanışma açısından: ıspartada yaşıyorum.öğretim elemanıyım ünide.25 yaşındayım.şimdiden paylaşımlarınız için teşekkür ederim.tanışma faslı olarak kısa tutuyorum.sorularım var bi sürü.ilk günden görgüsüzlük yapmıyım dedim:D

vw6n

Hoşgeldin.
İnşallah keyifli vakit geçirirsin aracının fotoğrafarınıda eklersen daha iyi olur.
Aracın 6K olarak geçiyor.

coriolanus

teşekkürler.en kısa zamanda ekliycem resimlerimi.bunda golf motoru olduğunu sölediler.kaba tabiriyle 100lük olandan.baya bi uğraştım ufak tefek.benzin pompası,iç aydınlatma,bujiler,benzin filtresi,motor şanzıman kulakçığı derken şu anda keyifle binmeye başladım.ama baya çok şey öğrendim hakkında.parça fiyatları falan.tek sıkıntım şu anda motor şanzıman kulakçığının orjinalini ıspartada bulamamak.bu konuda yardımcı olabilecekler varsa çok sevinirim.şimdiden teşekkürler.

Ouzoo

Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler  :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

coriolanus

çok teşekkür ederim
Alıntı yapılan: suggestion - 30 Nisan 2009, 01:04:42
Hoşgeldiniz, kazasız belasız keyifli sürüşler  :tamamdir

düzce67

Aramıza hoşgeldin kazasız sürüşler dilerim.......

mertkoray

oguz oktay

h.g keyifli forumlar aktif olman dlilegiyle kardes

toledokayra5

Mekatronik34

@Coriolanus merhaba aramıza hoş geldin umarım kazasız belasız binersin aracına.
Motor kulağı hakkında sana yardımcı olabilirim bana eski parçanın üzerindeki parça numarasını tespit edip söyliyebilirsen en uygun fiyatla bulup göndermeye çalışırım.
Dikkat ısırır !!!

asimomoto

hoşgeldin aramıza aynı kasa bendede var poloclassic 2001 aslında poloclassic için ayrı bi bölüm olsa daha iyi olur bence

ephe

Alıntı yapılan: asimomoto - 02 Mayıs 2009, 12:28:17
hoşgeldin aramıza aynı kasa bendede var poloclassic 2001 aslında poloclassic için ayrı bi bölüm olsa daha iyi olur bence

Katılıyorum. Bende de 99 classic var. 100 beygir olanlardan

coriolanus

olurmu ya ayrı gayrı öle:) ama sanırım sorunları pek birbirine benzemeyen iki ayrı araçtan bahsediyoruz gibi görünüyor aslında. doğru olabilir dediğiniz.