yeniden restorasyon (sismic)

Başlatan sismic, 14 Nisan 2009, 18:57:55

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sismic

Alıntı yapılan: burak.akın - 05 Ağustos 2009, 19:42:19
vayyy süper :) çok beyendim  :tamamdir :tamamdir arkası değişik bi tarz olmuş yan çamurluklarda kısa değilmi ? tekerler dışarıda kalmış

arka biraz aceleye geldi daha değişik bi fikrimiz vardı ama malesef bu şekilde oldu, eski çamurlukları kısalttım, önleri değiştirdim orjinaller var şuan. resimlerde hiç güzel çıkmamış ama toplandıktan sonra ve yere indirince nasıl duracak hepberaber görücez... :D

golf-line2

arkalarıda keşke orj olsaydı :sevgi:

golf-line2

matordaki boya ne boyası hic görmeim öle boya yanmaz dimi?

ccc_mk1

sevindim resimleri görünce  :)
renk çok güzel bi o kadarda ilgi çekici MAŞALLAH...
bende çamurluklarda orjinallikten yanayım ve arka tarafta bence pek hoş olmamış..
renk çok ilgi çekici polislerin çok gözüne batar biraz daha ağır bi renk çok daha iyi gösterebilirdi aracı bence.
bakma çok konuştuğuma sen beğendiysen kimsenin dediğine aldırma..toparlanma 1 hafta sürer kolay gelsin sana..zor ve bi o kadar zevkli olduğundan eminim  :) hayırlı olsun tekrar.

oguz oktay

e12

şükürler olsun kavuşturana.. :) :tamamdir :sevgi:

burak.akın

toplansın bide süper olur... abi yardıma gelimmi :) toplarken

sismic

Alıntı yapılan: ccc_mk1 - 05 Ağustos 2009, 22:01:57
sevindim resimleri görünce  :)
renk çok güzel bi o kadarda ilgi çekici MAŞALLAH...
bende çamurluklarda orjinallikten yanayım ve arka tarafta bence pek hoş olmamış..
renk çok ilgi çekici polislerin çok gözüne batar biraz daha ağır bi renk çok daha iyi gösterebilirdi aracı bence.
bakma çok konuştuğuma sen beğendiysen kimsenin dediğine aldırma..toparlanma 1 hafta sürer kolay gelsin sana..zor ve bi o kadar zevkli olduğundan eminim  :) hayırlı olsun tekrar.

arka kısım bizim de pek hoşumuza gitmedi açıkçası. dediğim gibi aceleye geldi biraz. tek umudum yere basınca geniş lastiklerle oradaki çirkin görüntüyü kapatmak, nasıl duracağını da hepberaber görücez ;)

sismic

Alıntı yapılan: burak.akın - 06 Ağustos 2009, 00:58:18
toplansın bide süper olur... abi yardıma gelimmi :) toplarken

valla farketmez dostum yavaş yavaş topluyorum tek başına :D arka camların filmlerini yaptım taktım ön cam tmam, far panjur grubu tamam, elektrik tesisatını da kontrol ettim çalışmayan bikaç şey var onu en son yapıcam, yarın kısmetse kapıları toplamayı düşünüyorum, bakalım iç döşeme ve ses sistemi dışında haftasonuna biter gibi ;)

escocem

maşallah renk seçimi çok güzel olmuş :tamamdir

burak.akın

ön konsol olayını ne yaptın  ?? olmadı glba ?

sismic

Alıntı yapılan: burak.akın - 07 Ağustos 2009, 02:43:45
ön konsol olayını ne yaptın  ?? olmadı glba ?

yok o olmadı malesef, sitede bi arkadaştan orjinal GTI göğüs aldım onu takıcam en son.jantları düzeltmeye,  koltukları döşemeye verdim. daha sonra iç taban ve kapılar da yapılacak bekliyoruz ;)

Han

:sevgi: :tamamdir hadi hayırlısı khanka benmde söz işlerim var bitsin uğrarım yanına :D ;)
Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

golf-line2

bu projeye ne oldu ses soluk yok facede enteresan bi torpido gördm sanki