Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
YEŞİL ÖRDEK POLO 1.6 AC HB (Edit) - Sayfa 11

YEŞİL ÖRDEK POLO 1.6 AC HB (Edit)

Başlatan vw6n, 26 Mart 2007, 00:21:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

AhMeTH61

Güzel olmuş stopların Abdullah Abi güle güle kullan

golf-line2

cok şirin olmuş ama şu plakalığı sökersen cok daha hoş olacak..

vw6n

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 26 Temmuz 2008, 18:57:40
Güzel olmuş stopların Abdullah Abi güle güle kullan
Teşekkürler
Alıntı yapılan: golf-line2 - 26 Temmuz 2008, 19:16:40
cok şirin olmuş ama şu plakalığı sökersen cok daha hoş olacak..
Yeni plaka yaptırana kadar kalacak plakalık.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

PoloGTI

Çok güzel olmuş abdullah abi
Bişi sorcam normalde 6N takarken böyle bir çıkıntı kalıyor onu nasıl kurtardın abi?
Vw Polo 6N

nizam

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 26 Temmuz 2008, 21:07:25
Bişi sorcam normalde 6N takarken böyle bir çıkıntı kalıyor onu nasıl kurtardın abi?

sanki biraz var gibi he yigen ?

bugun aksama kadar bostancıdaydım görmedin mi beni en ucra köşelerine gittim çıkmacılara doğru ?
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

PoloGTI

Vw Polo 6N

AhMeTH61

Abdullah abi biraz hortlatacağım ama bende Boraya bu şekilde panjura yazıyazmayı düşünüyorum bu işlemi panjuru çkarmadan yapmak mümkünmü.
İstersen msn den görüşelim istersen özel msaj gönder.
ahmtslh01@hotm...

vw6n

Alıntı yapılan: P0L0_GTİ - 26 Temmuz 2008, 21:07:25

Üstten ve yandan biraz kesme işlemi yapılıyor benimkiler hazır kesiliydi basit bi işlem orjinaline bakarak yaparsın.

vw6n

Alıntı yapılan: AhMeTH61 - 26 Temmuz 2008, 23:52:23
Abdullah abi biraz hortlatacağım ama bende Boraya bu şekilde panjura yazıyazmayı düşünüyorum bu işlemi panjuru çkarmadan yapmak mümkünmü.
İstersen msn den görüşelim istersen özel msaj gönder.
ahmtslh01@hotm...
Mümkün Ahmet önce kafanda tasarla çift taraflı bant al birde harf karakterlerini yapıştırmak için plastikten bi parça uydur tamamdır.

AhMeTH61

Abi karakterlerin arka tarafı zaten yapışkan oluyor diye biliyorum ben bu yetersizmidir?
Direkt olarak panjura yapıştırsak en alt ve en üstü denk geliyor sağlam bir bantla dayanıklı olmazmı dersin?

Ouzoo

abi çok güzel olmuş maşallah, plakalık konusuna bende katılıyorum
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Toplamda 15 saat süren uzun uğraşlardan sonra karbon kaplama işini bitirdim ben çok beğendim umarım siszde beğenirsiniz :tamamdir