Radio Navigation System MCD( Navigasyonlu VW OTO TEYB)

Başlatan cemele, 02 Nisan 2009, 16:34:22

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cemele

Selamlar
Ben asagida resmi bulunan teyb ten ariyorum. 2004 MODEL GOLFIV aracima takmayi dusunuyorum. Mevcut RCD 200 teyp var.
Onu sokturup bulabilirsem bu teyb den taktirmayi dusunuyorum. Istenildigi takdirde RCD 200 ile takasta dusunulebilir.

Ouzoo

İlk kez görüyorum bu modeli, eski tip navigasyon, bulman zordur.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cemele

Ouzoo

Oturmasına otururda tahminimce girişi yoktur bu modelin Tr'ye.
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

cemele

Tr de bir yerde ilanda gordum zaten ordan 500 tl fiyat istemis farkli sehir, birde arac tanima ozalligi filan vardir simdi code olmasina ragmen calismama ihtimali var. Bu yuzden görüp yada gidebilecegim yer olmasi lazim.

Halil Kara

Bende ilk defa görüyorum bu modeli.Vw hangi aracında kullanmış acaba bunu merak ettim.Görünümü hoş ama madem rcd200 den buna geçilecekse neden bu?Bence renkli ekran dcd oynatma özelliğpi bulunan orjinal büyük ekranlı teyplere bakmalısınız.Tabi fiyatı da ona göre tuzlu olacak :)

Halil Kara

Yaa su teyplere yine baktim da canim istedi valla  :)
Benim arabaya uyarmi ki bunlar, arastirmak lazim.Dusundum de konsolda soyle bir ekranli orjinal birsey olsa hic de fena olmayacak :)

cemele

Benim de tercihim bu gonderdikleriniz olur ama araca uymasida onemli ozellikle kösesi oval olanlar uymaz. Alacagim teyb in  bire bir rcd200 olculerinde olmasi lazim. Benim gondedigim teyb 2000-2004 arasi Golf ve diger VW lere uyuyor.
Diger cekindigim en onemli konu ise bu teyblerde arac tanima ozelligi olur baska araca takinca calismiyor olabilir.

medjay85

cemele

linki inceledim navigasyon agirlikli bir urun müzik cd si calmaz diye not düsülmüs ve fiyat harbiden saglam

Alıntı yapılan: medjay85 - 24 Nisan 2009, 13:01:53
rcd 200 e boyutları benzeyen teyp mdf1 olarak arattır arkadasım assağıda da reesmini incele istersen

http://www.sahibinden.com/vw_mfd1_orjinal_tv_tuner_alicisi_golf_4_multivan_uyumlu-26WQQaXQQ12105882WQQpXQQdisplayitem

Halil Kara

Alıntı yapılan: cemele - 30 Nisan 2009, 00:22:29
linki inceledim navigasyon agirlikli bir urun müzik cd si calmaz diye not düsülmüs ve fiyat harbiden saglam

Gorunusu cok guzel ama nasil muzik cd si calmiyor anlamiyorum.Buna ek olarak birde cd cahnger mi koyulacak yani ve o cd changer nereye konulacak  :)

cemele

Fiyatta 950 euro rcd200 bir kez daha sevimli geldi bana halil

Alıntı yapılan: Halil Kara - 30 Nisan 2009, 00:27:56
Gorunusu cok guzel ama nasil muzik cd si calmiyor anlamiyorum.Buna ek olarak birde cd cahnger mi koyulacak yani ve o cd changer nereye konulacak  :)

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır