Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
krom-mat siyah jant

krom-mat siyah jant

Başlatan corrado, 06 Aralık 2005, 18:47:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado

hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

G60

Gerçekten güzelller...Tam Passatlık :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Suti

bende bu ara BBS RC serisine takmış durumdayım

VWci

RC ler cok guzel jantir ama Turkiye de anasinin nikahini istiyorlar fiyat olarak...;)

VWci

begenmiyorum ben bu jantlari atif...kromdan hic hoslanamam zaten....:D:D senin arabaya BBS RS olacak gobekdeki parcayi siyah boyuyucaksin bence oyle bir sey yakisir...;)

VWci

corrado

bbs golf 2 ile özdeşleşmiş bi jant.ailecek severiz kendilerini.diğer jantı birer tane alacağimiz corrado için düşünüyorum.ben genelde kalın 5 kollu jantları severim.spedline nın beyazı gibi

corrado

Alıntı yapılan: G60 - 06 Aralık 2005, 19:53:59
Gerçekten güzelller...Tam Passatlık :)

doğru tahmin. alamanyadada genelde passat audinin a 4-6 avant gibi modellerinde sık kullanılıyor

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

G60

Eehuehe hemen banner değiştirdim ;D ...Göremiyosanız CTRL+F5 ;)

VWci

corrado

VWvortex Forums: Blacks on White (rims ppl...geez)

konunun açilmasından beri baya bi zaman geçniş ama denk geldi ekleyeyim dedim

VWci

valla hocam ne diyim oldum olasi siyah jantlara taktintim vardir......

G60

Verdiğin linkteki jantlar bi garip göstermiş aracı..Sevmedim..