Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 12

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

c3t1n

c3t1n

arabadada yeni bisey var unuttum söylemeye ;D
dashmat geldi amerikadan benim arabamda resmini cekmedim o yüzden arkadasinkisini ekliyeyim nasil bisey oldugunu...bende "Wolfsburg-Edition" yazmiyor

GolfMk1Diesel

çok güzel duruyo muhsin abi  :tamamdir bu fotorafı çektiğin araba balon tamponlu kare farlı mk2 mi o kırmızı olan  :melek:
Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

Çok iyi yapmışsın vallahi çetin bundan banada lazımdi yaptıracaktım geçen gün döşemeciye fırsatım yoktu şimdi koltukları kaplatırken gel falan dedi ama satılıyosa mk1 içinde alınabilir. Hayırlı olsun . İnan şu kare far olayına bayılıyorum. Araban zaten çok güzel maşallah.
Volkswagen Motorsport

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

c3t1n

okadar fiyatli bisey degil zaten hertürlü arabayada var...

kesik44

Ya bundan banada lazım döşemeciye yaptırayım diyordum şimdi gördüm burda çok iyiymiş ... :tamamdir

GolfMk1Diesel

selçuk abi burda pendikte sanayinin girişinde dizayncıda yapıyo lar buna benzetiyolar oonlarda eğer istersen üstüne resim yazı vs. şeylerde baskı yapabiliyolar. :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Diesel

muhsin abi ne oldu g 60 motoru :bekleriz: hani nerde jantlarını da almadın saten  :bekleriz: :D
Kılıçoğlu Garage.

GolfGti16VMk1

Volkswagen Motorsport

GolfMk1Diesel

yok abi ben kartaldayımda pendik anayisindeyiz hep ordan biliyorum orda hemen girişte vip özel tasarım yeri var orda yapıyolar o yüzden dedim istersn bir bak :tamamdir
Kılıçoğlu Garage.

c3t1n

birkan düsündügüm gibi olmadi yada..plan zaten motoru kisin degistirmek jantlarida seneye yaza almakti ama is bulamadigim icinde biseye baslamak istemiyorum cünkü biliyorum baya para yiyecek...jant isini seneye gerceklestirecegim motor isini eger bi is bulursam yapicam...