Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33 - Sayfa 20

Golf MKII US // M.I.V.W Bulusmasindan bikac kareler S.33

Başlatan c3t1n, 17 Mart 2009, 15:44:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

KABUS

Ü-Style´s 1´er

Han

Alıntı yapılan: nizam - 04 Haziran 2010, 15:21:05
işin içinde erci var ise gerisi teferruattır :D
http://golfmk1ciyiz.biz Her Şey Golf Mk1 İçin

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

c3t1n

yeni jantlarda bu hafta geliyor....
BBS LM Replica olacakti ama adam gönderemedigi icin baska bisey buldum
Audi Avus 7,5x17" ET45 lastikler 185/35lik olacak

crank

normal emniyet kemerini amerikan tip yapma ihtimalimiz var mi acaba?

c3t1n

onu bende düsündüm ama olmuyr yani muaneden gecicek kadar olmaz yoksa delme takma illaki olur...

crank

azizim birde sormak istedigim senin on izgaranin mk1 icin olanini nereden temin edebiliriz kare farlarla birlikte tabiki... bende 1 kasa amerikan rabbit var lakin aracin benden onceki sahibi on farlar kirilinca bulamadigi icin yuvarlak tip yapmis  :'(

c3t1n

farlari yeni alabilirsin ama gerisini amerikada bulursun almanyada bile mk1lerde önde kare far daha görmedim...

lostys

Alıntı yapılan: crank - 31 Mart 2010, 00:10:59
azizim birde sormak istedigim senin on izgaranin mk1 icin olanini nereden temin edebiliriz kare farlarla birlikte tabiki... bende 1 kasa amerikan rabbit var lakin aracin benden onceki sahibi on farlar kirilinca bulamadigi icin yuvarlak tip yapmis  :'(
o dediğin panjur "early westmoreland grill". (tabi sinyalsiz olanı kastediyorsan) ben cok aradım. amerikada bi kaç ay öncesine kadar üretilmiş fakat artık stoklarda dahi yok. vortexte millet birbirini kesicek bulursa o panjurdan. altın gibi değerli şu anda.

jetta tip sinyalleri yanda olan panjuru ise late westmoreland diye biliyorum. o da baya değerli, en son muhsin ebay den 600 euro ya gittiğini söylemişti..

bulursam ben de alıcam ama, ııh..

Mk1GTI

late westmoreland panjuru sevmiyorum mk1 de aracı amerikan ağır metal modellere benzetiyor, zaten amaçta o değilmiydi ABD deki zevksiz insanlara beğendirmek :) Ama early westmoreland bu panjur çok güzel araca ayrı bir güzellik katıyor aynı şekilde mk2 yede sendeki gibi :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

crank

evet bende early westy grill ariyorum lakin abd deki butun sitelere baktim yok.. ara sira is icin abd yede gidiyorum bircok arkadasimda var los angeles ta ama nerede ve nasil bulacagimi bilemiyorum bakalim yakinda gidersem oradaki hurdacilari eskicileride bi guzel karistiririm artik kismet  :D

ps: jetta mk2 panjur ve farlari uyduramazmiyiz golf mk1 e deneyen oldumu acaba hic ^-^

cabrio63

Alıntı yapılan: c3t1n - 29 Mart 2010, 20:58:58
yeni jantlarda bu hafta geliyor....
BBS LM Replica olacakti ama adam gönderemedigi icin baska bisey buldum
Audi Avus 7,5x17" ET45 lastikler 185/35lik olacak

soru 1:bu jantlar 5*100 sanırım nasıl olucak?
soru 2:185/35/17 ölçü hangi marka lastik olucak?  :)