MK1 Golf GL, GLS, GTI

Başlatan lostys, 02 Mart 2009, 17:22:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

lostys

GolfMk1Cabrio

Ben biliyorum sürprizi ama bırakalımda büyüsü bozulmasın :-X
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mete35MkII

,...,,,

Mk1GTI

Hayırlı uğurlu olsun ilkercim... Allah gerisinide getirtsin diyelim... Yoğurt un resimlerini bekliyoruz Otomobilim kısmında :D
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 26 Mayıs 2009, 16:17:49
Hayırlı uğurlu olsun ilkercim... Allah gerisinide getirtsin diyelim... Yoğurt un resimlerini bekliyoruz Otomobilim kısmında :D
İlker abinin bişey söliceği yok açılışı sen yap istiyosan Ersan abi ;D

panik

fooooto foooto foooto fooooto

GolfMk1Cabrio

Ya İlker abi yeter bu kadar eziyet ettiğin bu adamlarada yazık çıkart makinayı ortaya valla bak ben koyacam fotoları  ;)

Mk1GTI

Yav nerde kaldı u ya çok gecikti... MSN dede yok...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

ismailtunca81

Alıntı yapılan: ggolf - 05 Eylül 2009, 16:34:32
meraklısına 1982 model temiz golf C   
1100 motor orjinal  tek kapılı .... takas oluR....
:D :D :tamamdir :tamamdir :tamamdir
ilgilenenler 0538 831 18 54 ve 0554 9587380 arayabilirler...[/img]
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

lostys

Mk1GTI

GolfMk1Diesel

arkadaşlar şimdide ilker abiye deil bana bana bana :D bütçe 2.000 tl ye kadar dizel arıyorum arkadaşlar banada bi yardım  :-\
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: VW SPEED - 05 Eylül 2009, 22:31:39
arkadaşlar şimdide ilker abiye deil bana bana bana :D bütçe 2.000 tl ye kadar dizel arıyorum arkadaşlar banada bi yardım  :-\
Kanka napıcan dizeli bea boşver sen gel GTI cı ol  :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: gokhanficici - 06 Eylül 2009, 10:34:53
Kanka napıcan dizeli bea boşver sen gel GTI cı ol  :D

kanka babam  :D söz geçiremiyom dio gtı alalım die benzin yetiştiremem dio ;D zaten dizel bencede en iyisi "TURBO DİESEL"  :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.