Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
dün yarın olsa??

dün yarın olsa??

Başlatan salman, 12 Şubat 2009, 16:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dün yarın olsa, bu gün perşembe olurdu.. diyen adam bunu hangi gün söylemiştir..?

pazartesi
0 (0%)
salı
3 (8.6%)
çarşamba
4 (11.4%)
perşembe
10 (28.6%)
cuma
5 (14.3%)
cumartesi
13 (37.1%)
pazar
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 34

salman

benim kafam karıştı..  ;)
nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

ismailtunca81

dün  olurdu  yani  perşembe  ;D :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Gerge

SPoRTeXHauST

evet evet Cumartesi :) Zor oldu biraz ama cumartesi.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Halil Kara

Salı olurdu gibi geliyor bana ama sorunun biçimi hatalı sanırım.Hem salı olabilir aslında hem de cumartesi.Arada 2 gün oynar.Perşembeye eklersen cumartesi olur çıkarırsan salı olur.

Oyumu salı dan yana kullandım ama şimdi tekrar baktım cumartesi oluyor  :D

mikail

çarşamba gününde oldugumuzu düşünelim ve dün salı dır dünki salı yarın olsaydı dün çarşambayı gününde olcaktık ve bugun carsamba degilde persembe olcaktı..sizce olabilirmii :-\

mikail

peki neye göre cumartesi oluyor?

ismailtunca81

perşembe  ya  nasıl  cumartesi  yada  başka bir  gün olur zaten cevabı vermiş arkadaş  :D ;D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Mk1GTI

Ya boşverin perşembden önce çarşamba var... Deyin çarşamda yarın olsun perşembe... :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

NET CUMARTESİ  :saygılar

mikail

vwtr,vwtr olalı böyle zulüm görmedi  bu nası bi bilmece :bekleriz:

mikail

evett cumartesi de olabilir ((dün yarın olsaydı derken)) cumartesi gununde oldugumuzu varsayalım ve dün ki gün cuma olur ((yarın olsaydı derken))cuma günü yarın olcak olsaydı bugun perşembe olcaktı  :tamamdir