mk3 gti yeni fotolar...

Başlatan erdem2179, 11 Şubat 2009, 00:50:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

Mk3 gti

erdem2179

Mk3 gti

erdem2179

Mk3 gti

G60

Maaşallah. ;)

Kaput izolasyonunu sen mi söktün? Sorun olmuyor mu?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

erdem2179

evet osman ben söktüm temizlemek için takıcam...teşekkürler.
Mk3 gti

erdem2179

kendi jantlarını takıcam onlarda boyada 205 -45-16 lastikte aldım biraz yüksek onları taktım mı düşecek biraz daha daha güzel olur inşallah...
Mk3 gti

G60

Söküp, hiç takmayasım var da izolasyonu o yüzden sordum.  Benim motorum da bu kadar temiz vaziyette olsa keşke. :D

Orjinal ölçü 40 yanak bu arada, kadranda biraz sapma yaşayabilirsin. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Araç güzelmiş :) bende dicektim bunun orjinal jantları yok mu diye gerekli cevap yazılmış.
Birde maşpiyer siyah plastik değil mi o kısım gri aracın kendi kasası görünüyor.
Ben dodiklerle birleşiyor diye biliyorum da.
İyi günlerde kullan araç gerçekten temizmiş.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Maşallah Erdem hocam çiçek gibi gti, orjinal jantlar acilen geri gelmesi dileğiyle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

Alıntı yapılan: G60 - 11 Şubat 2009, 01:52:16
Söküp, hiç takmayasım var da izolasyonu o yüzden sordum.  Benim motorum da bu kadar temiz vaziyette olsa keşke. :D

Orjinal ölçü 40 yanak bu arada, kadranda biraz sapma yaşayabilirsin. ;)
izolasyonu sökersen bi sorun yaşamazsın  ben temizlemek için söktüm 1 ay oldu hiçbi sorun yaşamadım.sende hergün silersen motoru seninde temiz olur:) 40 lamı değiştireyim yani kadran nasıl  sapar ki
Mk3 gti

erdem2179

Alıntı yapılan: TuningLINE - 11 Şubat 2009, 09:49:57
Araç güzelmiş :) bende dicektim bunun orjinal jantları yok mu diye gerekli cevap yazılmış.
Birde maşpiyer siyah plastik değil mi o kısım gri aracın kendi kasası görünüyor.
Ben dodiklerle birleşiyor diye biliyorum da.
İyi günlerde kullan araç gerçekten temizmiş.
haklısın tunç maşbiyel siyah plastik fakat 1 tanesi kırılmıştı bende ikisini bir söktüm.bulabilirsem takcam gerçi araştırmadım da :) teşekkür ederim.
Mk3 gti

erdem2179

Alıntı yapılan: suggestion - 11 Şubat 2009, 10:28:23
Maşallah Erdem hocam çiçek gibi gti, orjinal jantlar acilen geri gelmesi dileğiyle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :tamamdir
teşekkür ederim oğuz jantlar boyadan gelsin takıcam bunlarıda satıcam...
Mk3 gti