Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
mk3 gti yeni fotolar...

mk3 gti yeni fotolar...

Başlatan erdem2179, 11 Şubat 2009, 00:50:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

erdem2179

Mk3 gti

erdem2179

Mk3 gti

erdem2179

Mk3 gti

G60

Maaşallah. ;)

Kaput izolasyonunu sen mi söktün? Sorun olmuyor mu?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

erdem2179

evet osman ben söktüm temizlemek için takıcam...teşekkürler.
Mk3 gti

erdem2179

kendi jantlarını takıcam onlarda boyada 205 -45-16 lastikte aldım biraz yüksek onları taktım mı düşecek biraz daha daha güzel olur inşallah...
Mk3 gti

G60

Söküp, hiç takmayasım var da izolasyonu o yüzden sordum.  Benim motorum da bu kadar temiz vaziyette olsa keşke. :D

Orjinal ölçü 40 yanak bu arada, kadranda biraz sapma yaşayabilirsin. ;)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

TuningLINE

Araç güzelmiş :) bende dicektim bunun orjinal jantları yok mu diye gerekli cevap yazılmış.
Birde maşpiyer siyah plastik değil mi o kısım gri aracın kendi kasası görünüyor.
Ben dodiklerle birleşiyor diye biliyorum da.
İyi günlerde kullan araç gerçekten temizmiş.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

Ouzoo

Maşallah Erdem hocam çiçek gibi gti, orjinal jantlar acilen geri gelmesi dileğiyle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :tamamdir
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

erdem2179

Alıntı yapılan: G60 - 11 Şubat 2009, 01:52:16
Söküp, hiç takmayasım var da izolasyonu o yüzden sordum.  Benim motorum da bu kadar temiz vaziyette olsa keşke. :D

Orjinal ölçü 40 yanak bu arada, kadranda biraz sapma yaşayabilirsin. ;)
izolasyonu sökersen bi sorun yaşamazsın  ben temizlemek için söktüm 1 ay oldu hiçbi sorun yaşamadım.sende hergün silersen motoru seninde temiz olur:) 40 lamı değiştireyim yani kadran nasıl  sapar ki
Mk3 gti

erdem2179

Alıntı yapılan: TuningLINE - 11 Şubat 2009, 09:49:57
Araç güzelmiş :) bende dicektim bunun orjinal jantları yok mu diye gerekli cevap yazılmış.
Birde maşpiyer siyah plastik değil mi o kısım gri aracın kendi kasası görünüyor.
Ben dodiklerle birleşiyor diye biliyorum da.
İyi günlerde kullan araç gerçekten temizmiş.
haklısın tunç maşbiyel siyah plastik fakat 1 tanesi kırılmıştı bende ikisini bir söktüm.bulabilirsem takcam gerçi araştırmadım da :) teşekkür ederim.
Mk3 gti

erdem2179

Alıntı yapılan: suggestion - 11 Şubat 2009, 10:28:23
Maşallah Erdem hocam çiçek gibi gti, orjinal jantlar acilen geri gelmesi dileğiyle kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim :tamamdir
teşekkür ederim oğuz jantlar boyadan gelsin takıcam bunlarıda satıcam...
Mk3 gti