1988 JETTA MK2 SAHİBİYİM 140 BG ARANIZA YENİ KATILDIM

Başlatan bravequıck, 09 Şubat 2009, 22:47:07

« önceki - sonraki »

OZGUR.K

Alıntı yapılan: iktisatci - 29 Nisan 2009, 21:46:41
öyle olsun bakalım kendini yorup durma  :)
Ne yorulması canım ...taş atıp ta kolumuz mu yoruldu.Yorum yapıyoruz burada. Kıskandın arabayı de mi ? :)

iktisatci

:) Yok abi alacam bende sizin yüzünüzden bi GTI  golf2 :) satacam bu dizeli biraz binelimde

OZGUR.K

Paran varsa ekstra olarak al. Dizelciysen bizim gibi ; tat alamazsın benzinli arabadan. Tamam dolu gidersin ama cep biraz boşalır  :)

iktisatci

evet abi orası  öyle bizim turbolara chip uygulaması oluyor mu destekliyor mu :) chip uygulatsak da bizde öyle hava atsak :)

taha_jetta80

intercooler ve bloww off uygulaması  yapabilirsn iktisatcı kardeşm.tabi bnlar o kdr perf. vermez araca.

taha_jetta80

iktisatci

Gayet güzel yapmışlar. Nasıl yapmışlar onu, bizim araçlarda turboya power box denen birşey var onu takıyorsun   %20 ila  %35 arasında güç elde edebiliyorsun. Bu gun gözüme çarptı 135 Tl tüm dizel vw ler içinmiş.

taha_jetta80

TDİ laramı yoksa tüm Turbo dizel araçlaramı acaba?

iktisatci

tüm turbo dizellere oluyormuş linki vereyim de incele istersen bi
bunun vw lere uyumlu olduğu yazılmış.
http://urun.gittigidiyor.com/VW-Dizel-Chip-Tuning-Power-Box-Yakit-Tasarrufu_W0QQidZZ16929299
bide burda var.
http://acikartirma.tr.msn.com/Shop/Auctions/AuctionDetails.aspx?AuctionId=1711468

bravequıck

arkadaslar arabanın yenı resımlerını sahıbınden com satılıklar kısmından bakabılırsınız.buraya yuklemek ıstedım ama olmadı.hatta sahıbınden com sayfasına bıle zor oldu.o yuzden sımdıdeden kusura bakmayın.merak edenler oradan bakabılır.

iktisatci

bravequıck

fotografı yukleyen arkadasa cok tesekkurler.jantlar olmamıs dıyeceksınız ama lastıklerım yenı.suan yakısan jantı alacak param yok oncelıgıde balon tampona verdım.saygılar.herkese kazasız belasız surusler.

taha_jetta80

rica ederm abi. birde arabanı şöyle birşey yapsan ..yani...söze gerek yok olur :)