1988 JETTA MK2 SAHİBİYİM 140 BG ARANIZA YENİ KATILDIM

Başlatan bravequıck, 09 Şubat 2009, 22:47:07

« önceki - sonraki »

bravequıck

tesekkurler.sadece bır ıkı eksıgı var.balon tampon logosuz panjur bırde far kası tabıı orjınallerıde elımde duracak.en ufak vıdasına kadar orjınal arabayada bu yakısır.

passi

gusel tertemiz bir arac
kazasız belasız kullanman dileğiyle
maşallah

bravequıck

balon tampon aranıyor.on var ama arka tarafı yok.tek eksık bu.havalar ısınsın bırde pasta cıla.al sana yaza hazır.alırım anahtarları.

OZGUR.K

Dayı sendeki  bu  aletle anahtarları toplayamazsan  ,  o zaman anahtarı bırak git bize :)
Sen 3. vitesteyken biz 5'in kırmızısına dayanırız heralde  :)

evreka09

Alıntı yapılan: bravequıck - 10 Nisan 2009, 20:37:08
var derken abisi ............ bana bir cozumleme yapabılırmısın abısııııııııııııııııııı................

jetta2 ye kardeş sormuştun ya 
bendede abisi olan jetta 1 var demek istedim ;)

esk_erkara

araç gerçekten çok güzel kendisi resimlerinden daha yakışıklı duruyor yapılan son değişikliklerle dahada güzelleşti.bahsedildiği gibi on numara orjinal bi araba herkese nasip olmaz.iyi günlerde kullanın komutanım :tamamdir

iktisatci

bende var jetta ama dizel :) 90 bg 1.6  91 model senin araba güçlü sadece  bizimkilerden  farkı o   benimkide 2006 hollanda çıkışlı komple orjinal :) tek  degilsin.

lostys

onun tek demesinin sebebi motoru. gti motoru var. dizel degil.

OZGUR.K

Alıntı yapılan: iktisatci - 28 Nisan 2009, 22:00:48
bende var jetta ama dizel :) 90 bg 1.6  91 model senin araba güçlü sadece  bizimkilerden  farkı o   benimkide 2001 hollanda çıkışlı komple orjinal :) tek  degilsin.
Senin Jetta'dan çok vardır Türkiye'de ama yukardaki makine tek.

iktisatci

:) gtı' ın ne olduğunu  biliyoruz ben donanım bakımından diyorum.
güle güle binsin kardeşimiz.

OZGUR.K

Donanım bakımından da tek o arkadaştaki araç.

iktisatci

öyle olsun bakalım kendini yorup durma  :)

Mk1GTI

Alıntı yapılan: iktisatci - 29 Nisan 2009, 21:46:41
öyle olsun bakalım kendini yorup durma  :)

Tabikide tek değildir donanım bazında ama arkadaşınkisi Serinin Hem motor hem donamım konusunda bir araya gelmiş ve paylaşımda olan bir araç belki birilerinin garjlarını süslüyordur ama bizim forumda şuan için bildiğimiz tek JETTA GTI 16v bu...

Bİrde VW de GTX diye bir model yok Bu modelin VW de kullanılan ismi GTI 16s ve GTI 16v..
GTI 16s gene BBS tarafından sponsorlanan model... GTI 16V olanda VW nin kendi dizaynı balon tamponlu modeli..

Yani GTX i sanırım aracın fransaya üretilmesinden kaynaklı... Hani nerde bu 16s in BBS jantları hocam olmuyor böyle...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"