Mk1 Parçalar

Başlatan corrado_g60, 31 Aralık 2008, 01:25:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

corrado_g60

orjınal sağ sol ön çamurluk
orjinal ön arka plastik tampon
camurluk plastıklerı..

sımdılık bunlar var  depoya bakıp ekleme yaparım.
hepsını komple almak ısteyene uygun fıyattan verırım

G60

Sizinkinden çıkanlar mı Mehmetim? :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

GolfGti16VMk1

Mehmetcim bamna pm yolla fiyatlarını
Volkswagen Motorsport

filizbilgisayar2006

kardeş fiyatlarını yazarsan memnun olurum
:t

corrado_g60

evet bızım eskı parcalar..

Mk1GTI

Çamurluk plastikleri ön arka uzun tip mi yoksa arkada sadece kısa olanlardanmı...  4x uzun tip ise bana fiyat verirsen sevinirim...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

corrado_g60

abı 4 tane uzun tıp.
bı ara fabrıkaya gıdıp resım cekmeye calısırım o zaman daha net bellı olur ıstedıgın tarzmı

Mk1GTI

İstediklerim bunlardan uzun tip...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

corrado_g60

yanlıs hatırlamıyorsam bunlar abı bendekı.
bır tanesı parcaların ıcınde kalmıs onlarıda bulur yollarım

Mk1GTI

Valla çok makbule geçer sırf bu plastikler için şeritleri çekmedim daha... Neyse cezamızıda söğlersin....

corrado_g60

tamam abı ben 4. parcayı buluyum haber ederım sana.

panik

abicim tamponlar duruyo mu? eski kısa tip olanlardan di mi onlar?

corrado_g60

kısa tıp olanlar evet.
camurluklar ve camurluk plastıklerını ayırdım ıkı abımıze.