GOLF'den..PASSAT'a GEÇTİM...

Başlatan can mete, 02 Aralık 2008, 22:43:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

can mete

biz beşiktaş çocuğuyuz...

R-Line

hayırlı olsun Can.
kazasız belasız kullanman dileğiyle.
vw ile devam etmene sevindim.  :)

can mete

Alıntı yapılan: MK-IV 35 - 02 Aralık 2008, 22:46:41
hayırlı olsun Can.
kazasız belasız kullanman dileğiyle.
vw ile devam etmene sevindim.  :)
birol saol, vw den wazgeçmeyi düşünmüyorum geçersemde audı olur oda aileden sayılır..

mertkoray

hayırlı olsun golf u naptınız sattınızmı

can mete

duruyo golf ama satmayı düşünüyorum 2 araç çok masraf.. ilgilenenler olursa   http://www.sahibinden.com/2_secenek_golf_WQQaXQQ11555345WQQpXQQdisplayitem

mertkoray

can mete

kesik44

abi hayırlı olsun keyifle binersin inşallah ayrıyetten hayırlı satışlar...

Halil Kara

Kardesim tekrardan hayirli olsun insallah.Her ne kadar arac satis icin noterde karsilikli oturup birbirimizi taniyamamiz gibi komik bir olay olduysa da benim icin enteresan bir ani oldu :)
Bu arada plakayi taktin mi?Benimkisi daha bugun cikti, cok sukur taktik.

can mete

Halil tekrar saol, sanada hayırlı olsun plakam çıktı ama yarın takcam kenarlarını silip takcam. bu enterasan olayı biraz detaylı yazda arkadaşlarda gülümsesin.. bana sorduklarında hayatında en tuaf ne oldu diye emin ol bunuda anlatacam..

passi

hayırlısı olsun ikinize de
kazasız belasız" :tamamdir

can mete

saol allah kimseye kaza bela wermesin.....

Ouzoo

Allah kaza bela vermesin, maşallah çok güzel gerçekten, jantları sakındeğiştirme çok yakışıyor..
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

can mete

Alıntı yapılan: suggestion - 06 Aralık 2008, 11:31:13
Allah kaza bela vermesin, maşallah çok güzel gerçekten, jantları sakındeğiştirme çok yakışıyor..
saol kardeşim evet replica çok güzel belki yazın ofsetli  bişe yaparım jantta ofseti sewiyorum..