Golf 3 Tampon Sinyal Lambaları Aranıyor

Başlatan Halil_50, 24 Kasım 2008, 11:26:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

freegane

Abi bu şeffaf sis-sinyallerin alayı Taiwan malı yan sanayi,o yüzden oturmuyor paramızda yok ki Hella alalım... Bir ara tamponun arkasından artık bir vida veya japon'la plastik parça yapıştırarak ayarlamak lazım

barut

arada kalan reflektörün metal parçası var o deforme oldu yada sinyalin yan tarafındaki ayaklarda sorun var bakacam bi çaresine şu yağmur bi dursa :D

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 24 Şubat 2011, 17:59:12
arada kalan reflektörün metal parçası var o deforme oldu yada sinyalin yan tarafındaki ayaklarda sorun var bakacam bi çaresine şu yağmur bi dursa :D

komple söküp atalım şu tampon sinyallerini sinir oluyorum onlara >:( Sökelim Germany style olsunlar.
Bir Alman Atasözü Der ki "DAS AUTO"
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

prens_0606

bulsak alcaz baskanda trde yok yurt dısından getirtmeyede pek kanım ısınmıyor napcaz bilmiyom ;)

htmetin

Ben siyaha boyadım sinyal ile yanındaki işe yaramaz reflektörü aynen devam.. gümüş gri renge bir derinlik kattığına inanıyorum.
1998 Mk3 AFT motor sportline manuel +Sunroof - 2003 Mk4 Highline Manuel - 2000 Mk4 1.9 TDI Comfortline

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 25 Şubat 2011, 12:35:11
Volkswagen Aksesuar Sinyal 200 TL

ne dersiniz buna ?

bu ürünü ümraniye sanayide yusuf usta satıyor.. ürünü gördüm çok şık ve kullanışlı..   kendi aracına takacaktı vazgeçti aracı satıyor..
yeni yine yeniden..!! 8)

htmetin

Alıntı yapılan: cavanozz - 26 Şubat 2011, 21:16:47
bu ürünü ümraniye sanayide yusuf usta satıyor.. ürünü gördüm çok şık ve kullanışlı..   kendi aracına takacaktı vazgeçti aracı satıyor..

Araç ne var yusuf ustada?

barut

benim aracı almaya gittiğimde ümraniye sanayide bunu görmüştüm :)

golf hakkında çömez olduğumdan bunu VR6 sanmıştım ( yandaki çıtada VR6 yazıyor ya )  ;D ;D ;D

htmetin

Alıntı yapılan: barut - 28 Şubat 2011, 17:11:38

golf hakkında çömez olduğumdan bunu VR6 sanmıştım ( yandaki çıtada VR6 yazıyor ya )  ;D ;D ;D

Şu şartlarda çokta görüles ve binilesii bir araba değil VR6.. Ama sesi için ölünesi:)

Bknz.

YouTube
        - GTI VR6 engine running

cavanozz

Alıntı yapılan: barut - 28 Şubat 2011, 17:11:38

tayfun, burnumun dibine kadar gelmişsin de bana uğramamışsın  :) 
yeni yine yeniden..!! 8)