Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Passat' a Türkçe Yükleme... - Sayfa 3

Passat' a Türkçe Yükleme...

Başlatan ahmetcan, 18 Kasım 2008, 23:44:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

devran

Alıntı yapılan: passi - 27 Mayıs 2009, 16:39:15
bn triger bakımına 900tl vermiştim vallahi

pardon ama ohaaaa demek istıyorum  :o :o :o gerçi senınkı dizel ondanda biraz uçuk galıba

yellow_driver

Alıntı yapılan: devran - 02 Haziran 2009, 19:00:34
pardon ama ohaaaa demek istıyorum  :o :o :o gerçi senınkı dizel ondanda biraz uçuk galıba
en ucuz bakım benim aracınki (1.6 akl motor) benim triğer setinin sadece parçası 300-350 arası. anlıyacağın en az 100-150 civarıda triger değişim işçiliği ile 500 civarı sadece triger eder ki arkadaşın aracı pasat. onların fiyatları daha uçuk. şöyle söyleyim benim 300-350 dediğim triger seti 1.8 pasatlarda bile 480 civarı kaldı ki dizel araç kullanıcılarına allah yardım etsin. allahtan çok yol yapmıyorum da dizel kullanmak zorunda değilim. ;D
       bu arada sizin aracınız nedir? herhalde daha hiç triger değiştirmediniz. :D ben yaza komple bakım yapacağım için fiyatları hemen hemen heryerde araştırdım.
      geçen sene babamın renault kangoosuna ağı bakım yaptırmıştık komple (6 senedir bişey değişmemişti, 1.4 benzinli) 700 tutmuştu ;)

OffLineR

Passata isteyene japonca yüklüyorum ben :D :D
Türkçe olayına bir baksam mı ne etsem :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

nuhyec

turkiyede kayis fiyatlari iyi siz oha felan diyonuz ama avrupadan izine gidenlerin cogu tr de yaptiriyorlar o kayis degisimini burda benim pasata 800 euro istiyorlar 2003 model araca.iste buna oha deyin abi

yellow_driver

karamurat

ahmetcan benim gösterge arızalı idi tamir edilirken yanlışlıkla yazılım silindi yeni yazılım yüklettim onun içindede çeşitli dil seçenekleri vardı bende ingilizceyi seçtim bu işlemi ankara şaşmazda nazım usta yaptı .