Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Alınık 6n yay

Alınık 6n yay

Başlatan mussel, 14 Ocak 2007, 21:02:23

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mussel

Merhabalar Vw polo 6n için yay arıyorum.
03.06.2005

METiN

Almanyaya gidip gelen yakının var mı hic ?? varsa ebay.de den 70-80 ytl.ye 40-40 yay alıyorsun getirtiyorsun, konforuna gelince insallah ist.a geldiginde benim arabaya binersin :) eibach veya ap.lerden hic farkı yok :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

mussel

Alıntı yapılan: METiN - 16 Ocak 2007, 14:58:04
Almanyaya gidip gelen yakının var mı hic ?? varsa ebay.de den 70-80 ytl.ye 40-40 yay alıyorsun getirtiyorsun, konforuna gelince insallah ist.a geldiginde benim arabaya binersin :) eibach veya ap.lerden hic farkı yok :)

Abi Almanya'da bulunan yakınım var.Fakat devamlı gidip gelme durumları olmuyor.Ne marka peki bu yaylar onu da belirtirsen sevinirim.Teşekkürler Abicim.
03.06.2005

METiN

GT Cupline marka, 40-40 al ama, ölcü ideal, benim arabada olanın aynısı, altı sürtme felan hic yapmıyor, 5 kisiyle kasis geciyorum düzmdüz girip :)
GTI olsun istedik ama Allah DTI uygun gordu ......

polo34

arkadaşın tekerlek ölçüsü 175/70/13, bu bizim 195/45/15 ya da 185/55/14 e göre 1-1,5 mm yüksek kalıyor, orjinal amortisörle kullanacağı için az da olsa arkaya çok kişi bindiği zaman sürtme ihtimali var, özelden mesaj atmıştım, 30/40 sracing var diye, yol bozuk demişsin ne alırsan al konfor sıkıntısı çekicen, ama otobanda süper olacak...