88' MK2 Golf GTI 16V Projesi

Baþlatan Kingpin, 02 Kasým 2008, 00:15:33

« önceki - sonraki »

G60

ÇiÃ...Ÿ sarÃ,,±sÃ,,± haha, o sinyaller hala gösteriyo muydu Mete beyin gazabÃ,,±ndan sonra. :D
Alýntý yapýlan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her Ã...Ÿeyden önce ve mutlaka Türkçe konuÃ...ŸmalÃ,,±dÃ,,±r."

VWci

SarÃ,,± iyidir...Ben Osran All Season Super'lerden aldÃ,,±Ã,,ŸÃ,,±m performans hiçbir ampulden almadÃ,,±m... Silverstar, nightbreaker dahil...

Akünün bagaja alÃ,,±nmasÃ,,± da iyi olmuÃ...Ÿ... Gerçi golf 2 lerin kaput aldÃ,,± tarla gibidir.. :D

Kingpin

Alýntý yapýlan: G60 - 21 Mart 2009, 01:20:21
ÇiÃ...Ÿ sarÃ,,±sÃ,,± haha, o sinyaller hala gösteriyo muydu Mete beyin gazabÃ,,±ndan sonra. :D

OnlarÃ,,±ndan çÃ,,±tÃ,,±rdan siyahlarÃ,,± dökülüyor vallahi... :D

mcsahan

pu boya nassÃ,,±l döküldü helal valla :D

Kingpin

Alýntý yapýlan: mcsahan - 22 Mart 2009, 09:43:21
pu boya nassÃ,,±l döküldü helal valla :D

Komple dökülemez abi yuw o sinyaller... :D

Kingpin

BagajÃ,,±m su almÃ,,±yor artÃ,,±k silikon spec. Hehehehe çok mutluyum...  :saygÃ,,±lar

GolfMk1Cabrio

Abi bende beyaz halojenli ampul düÃ...ŸÃ¼nüyorum ama normal ampulmü daha iyi yoksa halojenli bilmiyorum yardÃ,,±mcÃ,,± olurmusunuz  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Kingpin

GördüÃ,,ŸÃ¼n gibi çiÃ...Ÿ sarÃ,,±sÃ,,± benimkiler...

GolfMk1Cabrio

Yok abi ben sarÃ,,± deÃ,,Ÿil beyaz istiyorum xenon tarzÃ,,± :D

GolfMk1Cabrio

Yani hangisi daha dayanÃ,,±klÃ,,± karanlÃ,,±kta yolu daha iyi aydÃ,,±nlatÃ,,±yo bende xenon ampulu vardÃ,,± taktÃ,,±m takmaz olaydÃ,,±m yolu hÃ,,±c ayndÃ,,±nlatmÃ,,±o ama demÃ,,±slerdÃ,,± bana xenon mekanÃ,,±zman yoksa verÃ,,±m alamzsÃ,,±n daha kotu olur dÃ,,±ye yanÃ,,± halojenlÃ,,± ampulden verÃ,,±m alabÃ,,±lÃ,,±rmÃ,,±yÃ,,±m hem goruntu olarak hemde aydÃ,,±nlatma olarak hangÃ,,±sÃ,,± daha Ã,,±yÃ,,± onu soruyorum  :(

Kingpin

vallahi Xenon kiti alabilirsin bir de Golf 1-2 çok komik duruyor bence xenon ama sen bilirsin...

c3t1n

bende xenon kit var ayni yeni arabalardaki gibi aydinlatiyor yolu...veya osram nightbreaker al onlarada iyi diyorlar hem beyaz yanio hemde iyi isik veriyormus...

Kingpin

DayanamadÃ,,±m bir kaç malzemenin yanÃ,,±nda coilover'a hazÃ,,±rlÃ,,±k poly bushing'leri de aldÃ,,±k... Ã,,°nÃ...Ÿallah piÃ...Ÿman olmam... :D

[IMG]http://img187.imageshack.us/img187/img1002.jpg/1/w2592.png[/img]

[IMG]http://img27.imageshack.us/img27/img1003f.jpg/1/w2592.png[/img]

Nereye ne kadar takÃ,,±lÃ,,±yorsa hepsini aldÃ,,±m vallahi hatta içinde arka akslarÃ,,±n da var da artÃ,,±k bir G60'cÃ,,±ya satarÃ,,±z onlarÃ,,±da... :D

GolfMk1Cabrio

Abi bunlar noluyo zahmet olmassa açÃ,,±klayabilirmisin ? ? ? Ucuz ve faydalÃ,,± benim uygulayabileceÃ,,Ÿim biÃ...Ÿeyse belki bnde yaparÃ,,±m  :tamamdir