:: Motor Bakım Yardım ::

Başlatan piskopoz21, 01 Kasım 2008, 22:10:43

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

piskopoz21

Arkadaşlar öncelikle merhaba herkese.6 n polom var ve kış aylarıda yaklaşmışken biraz bakım yaptırmak istiyorum.Bir siteden almak istediğim parçaları buldum ama ne kadar güvenilir konusunda şüphelerim var.bana yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar..

Şimdi alıcağım parçalar şöle..

1 ) Hava filtresi
2 ) Yağ filtresi
3 ) Benzin filtresi
4 ) Bujiler
5 ) Debrijay seti

Aşağıdaki adreste bu parçalar mevcut bi göz gezdirirseniz fikirlerinizi bekliyorum.fiyatlar nası? bide bazı ürünlerde yan sanayi yazıo ne yapmam gerekio ilerde sorun çıkarırlar mı ?

http://www.parcatreni.com/index.php?p=list&kat1sel=2&pk_id=28&k_id=159

polo35

birader ben yakin zamanda degistirmistim.hava filtresi 20, benzin filtresi 10-20(kalitesine gore),yag filtresi 10,bujiler 40 lira

polo35

polen filtresini de degistirmeyi unutma 10 lira

Ouzoo

+ parça trenindeki ürünlerin %80 i muadil parça
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

dangerfield

polo35 abicim bunlar yetkili servis fiyatı sanırım değilmi? çünkü senin değiştirdiklerinin hepsini ben TAMAMEN yarı fiyatına deiştirdim. birde işçilik verdim en son.

piskopoz21

anladığım kadarıyla verdiğim site adresinden bu parçaları almamda bi sakınca yok dimi arkadaşlar

dangerfield

buji ve debriyaj setini orjinal almanı tavsiye ederim.

piskopoz21

debriyaj setini luk yada sach marka olarak alıcam ama bujilerin orjinal markası nedir acaba ?

dangerfield

orjinalleri ngk mıydı nkg miydi öyle birşeydi fakat bosch da alabilirsin ve asla pişman olmazsın. 3 tırnak bosch bujinin 4 tanesi 15-20 lira ve 20.000 gidiyor. buji kabloların saglammı? onlarında yenisini almanı öneririrm 45 lira. benm araç tekliyordu megersem sorun kablolardaymış.

piskopoz21

kardeş teşekkür ederm buji kablolarının durumu nası şuan bilmiyorum ama almışken onuda alırım saolasın verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler.. :)

eroldemir73

Alıntı yapılan: piskopoz21 - 03 Kasım 2008, 01:00:41
kardeş teşekkür ederm buji kablolarının durumu nası şuan bilmiyorum ama almışken onuda alırım saolasın verdiğin bilgiler için tekrar teşekkürler.. :)
Geçenlerde sefaköy armoni park'ın biraz yukarısındaki parçalarıdan birisinden fiyat almıştım.
Bosch bujiler, hava, polen, benzin, yağ filtresi ve 4 lt lik costrol magnatec 10-40 yağ için 113 YTL fiyat verdi. Bana göre aksaraydan çok çok iyiydi fiyatlar. bakım zamanı gidip buradan alacağım. aksaraydakiler tabiri caiz se çakallar.

piskopoz21

arkadaşlar polo 6N1 98 model için 2 farklı yakıt filtresi bulunuyo.biri soketli biri normal hangisini almam lazım ?

http://www.otostart.com/index.php?option=com_otostart&task=arac&aracid=172&filtre=03.02

adreste gösteriyor..