Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
proje jetta sayfa 36 - Sayfa 32

proje jetta sayfa 36

Başlatan evreka09, 25 Ekim 2008, 23:43:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Halil Kara

Abi maşallah son derece iyi hale gelmiş jetta.Çamurluklar da ayrı güzel olmuş, ambiyansı tamamlamış.Herhalde eksik birşey kalmadı artık, yanılıyor muyum?
Keyfini çıkar artık, bunu çoktan hakettin  :)

Ouzoo

41 kere Maşallah çok güzel oldu :)
dodikler güzel olmuş marşpiyel bakalitleri yokmu acaba?
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

GolfMk1Cabrio

Erol abi hayırlı uğurlu olsun gerçektende mükemmel bir araç oldu MAŞALLAH  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

evreka09

teşekkürler arkadaşlar .

ufak tefek işlemler kaldı onlarda bıtınce işimiz bitecek inşallah.

Alıntı yapılan: suggestion - 31 Mart 2009, 13:35:44
41 kere Maşallah çok güzel oldu :)
dodikler güzel olmuş marşpiyel bakalitleri yokmu acaba?

oğuz marşpiyel bakalitinin ne olduğunu anlayamadım . ama orada siyah bır çıta vardı onu bu hafta takacağım ???

en son olarak eksoz kalıyor onuda tüv e girdikten sonra yapıcaz.

golf-line2

bakalit dediği marşpiyel abi plastik yada fiber gibi bişe

maşallah cok tatlı duruyo yıkadıkdan sonra karşısında bi sigara yak ama icmiyosanda cola ic bişe ic  ;D
cok zewkli oluyo

Ouzoo

Alıntı yapılan: golf-line2 - 31 Mart 2009, 22:51:22

maşallah cok tatlı duruyo yıkadıkdan sonra karşısında bi sigara yak ama icmiyosanda cola ic bişe ic  ;D
cok zewkli oluyo

Ya Kadir fantazilerinle insanları zehirleme be hocam :D
Evet bakalit dediğm marşbiyelin plastiği sacın üstüne gelen :)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

evreka09

Alıntı yapılan: golf-line2 - 31 Mart 2009, 22:51:22

cok zewkli oluyo

şimdi anladım orjinalınde öyle bişey yoktu . zaten heryerı orjınalıne sadık kalarak topladım.buyuk bır ıhtımalle böyle kalır.

:bekleriz: valla yıkamayı bırak ekim ayından beri yaktığım tütünün hatti hesabı yok ...

birde arkadaşlar sticker ı olan varsa artık zamanı geldi yapıştırabiliriz.

yellow_driver

hocam süper olmuş hakikaten. bence de orjinal hali mükemmel. tekerler niye dışarda diyordum, meğer çamurluklarda plastik eklideğilmiş. eski jettalar hakkında fazla bilgim yok ancak o plastik çamurluklar takılınca, tamponlarla da uyumu yakalamış ve mütiş görünüyor.
       kazasız belasız, ağız tadıyla binmek nasip olsun  8)

Ouzoo

Erol abi prof.ve daha geniş açılı fotolar istiyoruz artık :)

devran

abı elıne koluna saglık cezasız belasız kullan gfule gule eskıt cok guzel olmus efsaneyı gerı dondurdun  :sevgi: daha cok foto ıstıyoruz ıcerden felan yada baska acılardan

lostys

var ya :D sırf senn arabayı gormeye gelmek istiom erol abi oraya :D bi tur verir msiin gelince :)

Mete35MkII

şahane olmus abi allah gule gule kullanmanı nasıp etsın.
Çamurluk plastıklerını ne kadar Ve nerden aldın diye sorucaktım 2.el ve ya 0  Bilgilendirirsen sevınırım erol abi
,...,,,

evreka09

Alıntı yapılan: suggestion - 01 Nisan 2009, 00:09:16
Erol abi prof.ve daha geniş açılı fotolar istiyoruz artık :)

senin avatardaki arkadaşı beklıyom  :D
Alıntı yapılan: lostys - 01 Nisan 2009, 14:13:48
var ya :D sırf senn arabayı gormeye gelmek istiom erol abi oraya :D bi tur verir msiin gelince :)

ilker gel tabi nedemek sana satcam zaten arabayı :p

Alıntı yapılan: Mete35MkII - 01 Nisan 2009, 16:48:37
şahane olmus abi allah gule gule kullanmanı nasıp etsın.
Çamurluk plastıklerını ne kadar Ve nerden aldın diye sorucaktım 2.el ve ya 0  Bilgilendirirsen sevınırım erol abi

mete o plastikler zaten ustunde vardı sadece boyandı ustam iyi işcilik çıkardı fiyatını bılmiyorum

Bugia35

senı tebrık edıyorum projenı bastan sona takıp ettım.SUPERSINNNN.. plakada EGE...olay budur ..bu arada ıstedıgın cıkartmalar bende var sana ayırdım