VW Golf 1 GTI (Maverick)

Başlatan Mk1GTI, 24 Ekim 2008, 15:01:07

« önceki - sonraki »

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Maşallah Erdeğin gözdesi ilk Erdeğe geldiğimde o kadar hızlı gitmemize ve arabanın sokak arasında olmasına rağmen parlaklığından hemen anladım yakından görünce zaten kalpten gidicektim Erşan abi uzaktan bakmak olmaz bi bin bakalım deyince dedim gidiyoz eywah  :D Bindiğimde elim ayağıma karıştı resme  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Mk1GTI

Ulen gökhan hadi eşşekten ata bindim desem oda değil kendindede cabrio su var ne heyecan yapıyon bukadar  ;D ;D ;D

"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

erşan bu jantları bi kalaycıda parlattırsan nasıl olur?

Mk1GTI

Bizim buralarda kalmadıki hiç kalaycı aklıma gelmişti ama sorduk zamanında bitane bulamadık... Üstündeki boyayı kumlatıp parlatmaktı amacımız ama kumlamacı sağolsun basıncı yüksek tutmuş o yüzden zımparası çok uzun sürecek diye güzel bi boya yaptık..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

car wolf

güzel duruyor abi bence büyük lip taksan çok daha hoş olur tabi çok set varsa sizin oralarda kırılma riskide çok olur , otelin yazılarına bittim  eviniz kadar rahat ve duşlu - wc'li süper ya  >:D :D
My Cars Audi & Vw Germany Style

cabrio63

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Mayıs 2010, 00:06:12
Bizim buralarda kalmadıki hiç kalaycı aklıma gelmişti ama sorduk zamanında bitane bulamadık... Üstündeki boyayı kumlatıp parlatmaktı amacımız ama kumlamacı sağolsun basıncı yüksek tutmuş o yüzden zımparası çok uzun sürecek diye güzel bi boya yaptık..
abi samsuna yolla jantları var burda hala :)

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 09 Mayıs 2010, 00:02:03
Ulen gökhan hadi eşşekten ata bindim desem oda değil kendindede cabrio su var ne heyecan yapıyon bukadar  ;D ;D ;D

O zaman benimkisi GTI değildi  ;D Hem seninkisinin havası bi başka ama o gün geldiğimizde geceydi bide durduğumuz zaman ANGEL'lar yakılıyken herkez bize bakıyodu süperdi valla  :sevgi:
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

burak.akın

Alıntı yapılan: car wolf - 09 Mayıs 2010, 00:07:41
güzel duruyor abi bence büyük lip taksan çok daha hoş olur tabi çok set varsa sizin oralarda kırılma riskide çok olur , otelin yazılarına bittim  eviniz kadar rahat ve duşlu - wc'li süper ya  >:D :D

ümit otel sponsorluğunda :D güzel fotolar

Mk1GTI

Akşam üstü sefasından 1 kare.. Sol baştaki Lada cı. mavili uzun saçlı bendeniz.. Sağ yanımdaki Kaptanımız.. Sağdakini tanımayan yoktur zatek (İlker :P )

Alttakide Doğuştan Mk1 ci oğlum...

[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/100_0616.jpg[/img]
[IMG]http://i382.photobucket.com/albums/oo262/erci77/100_0613.jpg[/img]

GolfMk1Diesel

Oh oh Maşallah abicim valla Süpper ya Serinmi bu sene oralar Bu sene kısmetse gelicez oralara..Senide Dolamaya tabiki.. ;)
Kılıçoğlu Garage.

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Mk1GTI

Serinlikmi yanıyoz birkan denize kaçabilsem çıkmıyacam çok sıcak..

Nizam Lokma derler bizde onlara ev karşıda hemen hanımla valide sultan 15dk da hazırlayıp miğdemizi bastırıveriyolar.. Allah ilkerin diline düşürmeye görsün zati :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: Mk1GTI - 01 Haziran 2010, 11:08:33
Serinlikmi yanıyoz birkan denize kaçabilsem çıkmıyacam çok sıcak..

Nizam Lokma derler bizde onlara ev karşıda hemen hanımla valide sultan 15dk da hazırlayıp miğdemizi bastırıveriyolar.. Allah ilkerin diline düşürmeye görsün zati :D

Yapma ya abi bide o sıcakta çalışıcaz yandık desene.. :D ;D Evet Lokmalar Güzeldir Daha götürmeye başlamamışınız zaten  >:(  :D Afeyet olsun.. :D ;)
Kılıçoğlu Garage.