Portekizde bir Çiftlik

Başlatan volksport, 24 Ekim 2008, 12:32:14

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

golf-line2

belki inanmayacaksınız ama bnmde hayalim bu daha 1 hafta önce bahsetmiştim zengin olsam sıfır arabaları alıp samanlıkta saklayıp tabi bnm ömrüm yetmez ama 100sene sonra cıkarmaktı buda benim hayalim gibi paylaşım icin cok saol eralpcim  ne güzel bi mekan  :D

lostys

oguz oktay

kadir gene koptu baglantı kesildi galiba ;D

lostys

kafayı beer den kaldırabilio mu acaba :D akşam oldu ya, dışardadır o şimdi...  ???

oguz oktay

dogrudur hayırlısı bakalım

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

ismailtunca81

ÇİFTLİĞİ  KAÇA  LAMIŞLAR  ACABA   :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 26 Ekim 2008, 19:22:18
aha kadir ayılmış  :t

siteyi takip ediyorumda pek yazmıyorum takipcinizim  ;D

lostys

Alıntı yapılan: golf-line2 - 27 Ekim 2008, 22:07:18
siteyi takip ediyorumda pek yazmıyorum takipcinizim  ;D
yaa yaa tabi takip edion :) arka koltukçu seniiii :p  :t  :bekleriz:

golf-line2

Alıntı yapılan: lostys - 27 Ekim 2008, 22:24:19
yaa yaa tabi takip edion :) arka koltukçu seniiii :p  :t  :bekleriz:

ah ah dili olsada konuşsa  :D ;D

Mk1GTI

Adam ya çok büyük bir koleksiyoncu yada büyük bir oto hırsızı... Başka açıklama yok...

Ama mantıklı düşündüğün zaman bu araçları oraya gömenin Kolaksiyoncu olma ihtimali düşük... Çünki araçların üzerinde örtü yok ve takozlanmamışlar direkman buraya gömülmüşler....

Çiftliği alanlarda eğer evraklarını beyan edemezler ise Devlet bunlara el koyacak ve açık arttırma ya layık görülenler satılacaktır...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"